CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 19 de gener tindrà lloc a Reus el Congrés Extraordinari de la CGT de Catalunya

Divendres, 11 gener, 2008

El Centre de Lectura de Reus acollirà, el dissabte 19 de gener de 2008, des de les 10h del matí, el Congrés Extraordinari de la CGT de Catalunya. El congrés es desenvoluparà a la sala d’actes d’aquesta entitat, situada al primer pis del número 15 del c/Major, amb capacitat per unes 170 persones.


La realització d’aquest congrés extraordinari és deguda a la dimissió de la majoria de secretaries de l’actual SP, entre elles les més importants, en paral·lel a la petició de realització de congrés extraordinari realitzada per 8 federacions territorials.

Un dels punts de l’ordre del dia del Congrés Extraordinari és l’aprovació o no, per part dels sindicats de la CGT de Catalunya, dels informes de gestió de les diferents secretaries del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya escollit en el congrés de Sant Joan Despí el desembre de 2005.

L’altre punt és l’Elecció d’un nou Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya, que cobrirà el periode de temps de dos anys fins a la realització del proper congrés ordinari. Per a aquest punt s’ha presentat una única candidatura.

En no haver-hi ponències, els acords dels sindicats als punts de l’ordre del dia es poden entregar a la Comissió Organitzadora abans de l’inici del congrés.

Per a més informació sobre qüestions referents al congrés, us podeu posar en contacte amb nosaltres al 977 34 08 83 o al correu baixc-p@cgtcatalunya.cat

Federació Comarcal Baix Camp-Priorat CGT

Comissió organitzadora Congrés Extraordinari CGT Catalunya

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció