CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 22F els jardiners de Barcelona els hem llençat les nostres botes

Dissabte, 23 febrer, 2013

El divendres 22 de febrer un grup de jardiners de Barcelona, a pesar de totes les adversitats, hem seguit l'aturada d'una hora i ens hem concentrat davant de la porta de l'Ajuntament de Barcelona per a expressar el nostre descontentament pel futur privatitzador de l'Institut Municipal Parcs i Jardins i pels nous acomiadaments de dos companys/es.

La mobilització a partir de les 14’45 hores ha començat estenent una pancarta i corejant consignes en contra de la privatització del Institut, contra els acomiadaments i en defensa de Parcs i Jardins. Posteriorment ens hem acostat a la porta d'entrada de l'ajuntament i hem llençat diverses dotzenes de botes de treball com símbol del menyspreu que sentim cap a la gestió que l'Alcalde Trías i la Direcció de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona, realitzen en detriment dels treballadors i treballadores de Parcs i Jardins i de les zones verdes de la ciutat.

Abans de finalitzar la concentració s'ha realitzat una Assemblea on s'ha explicat la situació de la Negociació Col·lectiva, s'ha informat, així mateix, de l'Assemblea General que se celebrarà el dimecres 27 de febrer. Després de diferents intervencions de companys i companyes allí concentrades, sota una fina pluja i l'atenta mirada dels mossos i la guàrdia urbana, s'ha desconvocat la mobilització a l'espera de veure que succeeix en la pròxima reunió negociadora.

Secció Sindical CGT Parcs i Jardins de Barcelona

http://malesherbes.blogspot.com.es/2013/02/22-f-les-hemos-tirado-nuestras-botas.html