CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 23 de novembre s’inicia el nou curs a l’Ateneu 19-J de la CGT de Girona, amb una sessió sobre violència masclista

Divendres, 11 novembre, 2011

A totes les tribus,

El passat mes de febrer d'enguany inauguràvem l'Ateneu 19 de Juliol de la CGT com a espai obert de formació, intercanvi i acció cultural.

Durant aquest 1er. curs vàrem realitzar un total de 7 sessions entre febrer i juliol de 2011.

Us anunciem que ja tenim programades les dos primeres sessions d'aquest nou i 2on CURS 2011-12 que esperem sigui la consolidació d'aquest projecte.

La 1a. sessió és una activitat organitzada per la Secretaria de Gènere del Sindicat d'Activitats Diverses de la FI de la CGT comarques de Girona:

VIOLÈNCIA MASCLISTA. INTRODUCCIÓ a la PREVENCIÓ i DETECCIÓ de CASOS.

Lloc: Locals de la CGT: Av. Sant Narcís, 28, ent-2a. Girona.

Facilitadora: Núria Martorell (Psicòloga).

Dia: Dimecres 23 de novembre de 19h a 21h.

La violència masclista. La desigualtat que la fomenta. Dades sobre aquest fenomen en el nostre entorn. Com hi podem posar fi? Com podem prevenir-la?
Quines actituds fomenten la violència masclista? Quina simptomatologia mostren les víctimes? El paper de l’educació en la infantesa i els rols tradicionals.

>>> Teniu tota la informació al cartell adjunt.

Animem a tota la militància a descarregar-se el cartell, imprimir-lo i difondre'l en els seus llocs de treball, seccions sindicals, cartelleres, centres cívics, etc. ES DEMANA MÀXIMA DIFUSIÓ i MÀXIMA PARTICIPACIÓ.

Més endavant donarem més informació sobre la 2a. sessió que serà el divendres 23 de desembre al mateix lloc i hora amb el següent tema: La Pedagogia llibertària. L'exemple de l'escola lliure Paideia.

Agraïm a la Secretaria de Gènere del Sindicat d'AA.DD. haver-se fet seu l'ATENEU 19-J per organitzar la 1a. sessió. D'això es tracta si volem que l'ATENEU 19-J continuï.

També esperem, com el curs passat, seguir comptant amb el recolzament i complicitat dels companys de la distribuïdora LOGOFOBIA.

20-N DURRUTI!!!

20-N ABSTENCIÓ ACTIVA!!!

SALUT i FORMACIÓ!!!

ATENEU 19-J

CGT-GIRONA

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció