CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El # 25S es convoca a envoltar el Parlament de Catalunya

Dimarts, 25 setembre, 2012

La convocatòria d'"Envoltem el Parlament" és a les 18h davant la porta del Parlament, dins del parc de la Ciutadella de Barcelona.

En cas de trobar l’accés tancat al recinte del parc, ens reunirem a la porta que dona a l’Estació de França per sortir en manifestació cap a Plaça Sant Jaume on es realitzarà l’acció.

Es farà una assemblea (20h) entre les participants per fer un seguiment de l’acció a nivell nacional i decidir la seva continuïtat.

Rereguarda en Moviment ha activat un dispositiu de suport legal legal per al #25Sbcn. En cas de necessitat, podeu trucar al 689 819 905.

Més informació al blog http://25sbcn.wordpress.com i a Twitter @25sBcn.

El # 25s rodegem el Congrés i el Parlament

"El 25 de setembre rodegem el Congrés dels Diputats" aquesta és la proposta de base sobre la qual es construeix la convocatòria Envolta el Congrés, una iniciativa llançada originàriament per la Plataforma ¡En Pie! el juliol d'aquest any, i a la qual s'han sumat nombrosos col·lectius.

Es tracta d'una "ocupació" per cridar l'atenció sobre la pèrdua de la sobirania popular davant la dictadura dels poders financers comptant amb la col·laboració de la majoria dels partits polítics, "partits que han traït els seus programes electorals, els seus votants i a la ciutadania en general incomplint promeses i contribuint a l'empobriment progressiu de la població" com es denuncia en el manifest, en què també s'afirma que hi anem "per dir-los als que tenen segrestada la democràcia que ha arribat el moment d'anar-se'n i per exigir la dimissió d'aquest Govern".

La mobilització té posada la mirada en el recent èxit de les protestes contra la troika a Portugal, que han portat el Govern portuguès a fer marxa enrere en algunes de les retallades, principalment la seva proposta d'ajustos fiscals dirigida a augmentar les contribucions a la seguretat social dels treballadors i reduir la de les empreses.

A Barcelona s'ha convocat a envoltar el Parlament de Catalunya el mateix dia a la mateixa hora i posteriorment, a les 20h, es farà una assemblea entre les participants per fer un seguiment de l’acció a nivell nacional i decidir la seva continuïtat.

Més informació també sobre la convocatòria a:
http://www.acampadadebarcelona.org/es/acampadabcn/item/773-el-25s-envoltem-el-parlament-a-barcelona