CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

EL 28 de novembre Vaga, BLACK MONDAY a Correus i Telemarketing

Dijous, 1 desembre, 2022


Les seccions sindicals de CGT del sector del telemarketing i correus estan desenvolupant una jornada de vaga en defensa d'un conveni digne.

Davant la seu central de l'Agència Tributària s'han concentrat unes 500 persones.

El sector del telemarketing reclama una millora dels salaris que freni la pèrdua de poder adquisitiu no sols de l'ultim any sinó des de la caducitat de l'últim conveni fa tres anys. A més de denunciar l'abús dels contractes de ETTs i de la figura del fix-discontinu.

Malgrat els enormes beneficis que estan aconseguint les empreses del contact center gràcies al teletreball, com sempre, la patronal es nega a repartir aquests beneficis entre el seu personal.

La vaga està afectant serveis com el 010 de l’Ajuntament de Barcelona, el 012 de la Generalitat de Catalunya, les emergències del 112, Movistar o Endesa per exemple.

La incidència de la vaga està sent del 60% en el torn de matí.

La plantilla de Correus també lluita per una millora substancial del nou conveni col·lectiu amb millores quant a la reducció de la jornada laboral, adscripció de personal a un lloc concret de treball i la seva inclusió en el EBEP. Millores salarials per a recuperar el poder adquisitiu perdut en els últims anys, oferta de llocs per a facilitar mobilitat i millora laboral.

A primera hora del matí es va aconseguir paralitzar la sortida de les furgonetes que porten el correu a les oficines de repartiment amb el que milers d'objectes s'han quedat sense repartir.

EL 28 DE NOVEMBRE CORREUS I TELEMARKETING
PASSEM A L'ACCIÓ!