CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 29M que sostinguin ells els Sistemes Informàtics

Dimarts, 13 març, 2012

29M-huelga-general-consumo

Patronal, govern i l'elit financera han realitzat la pitjor Reforma Laboral des de l'anomenada transició. Tot ha estat profundament degradat, qualsevol mecanisme de protecció legal del treballador ha saltat per l'aire deixant-nos enfront de les empreses en la mateixa situació d'igualtat que un anyell davant un llop.

El panorama és de semiesclavatge, misèria i precarietat extrema per a nosaltres i els nostres fills i filles. Us ho detallem aquí.

Aquest 29 de Març s'ha estès a la resta de l'estat les Vagues Generals convocades amb anterioritat en alguns territoris. Sindicats com CGT, CNT, LAB, ELA, CIG hem fet convocatòries pròpies mantenint aquesta mateixa data, però no es tracta d'una qüestió de sigles: Són els drets dels treballadors, els teus, el que estan devorant perquè la nostra vida, la teva vida, sigui un infern en mans de empreSauris sense lligams legals de cap tipus.

Lluitarem pels nostres drets, els teus drets, destrossats en aquesta agressió fins a nivells de més d'un segle enrere. El 29M a la Vaga, per descomptat, participant en tota acció que es convoqui aquesta setmana en el sindicat, organització, moviment social amb el qual et trobis més proper. No facis guàrdia, no facis favors a la teva empresa, no vulguis passar de perfil: el llop et devorarà encara que siguis l'ovella més fidel del ramat.

Però les persones que treballem en informàtica podem aportar un plus a la protesta. El nostre coneixement en noves tecnologies en un món tan hiperdependent permet obrir noves vies de reivindicació. És imprescindible la protesta i acció en el carrer, sí, però com han demostrat els treballadors i treballadores de HP i Sadiel, Anonymous o el mateix #15M, les reivindicacions en aquest segle han de tenir una pota en el carrer i una altra en la xarxa.

Organitza't, crea grups, uneix-te segons la teva afinitat. Pensem com actuar i donem suport la protesta també des de les nostres ments i capacitats, una cosa que, com la dignitat i llibertat, mai ens podran robar.

Voltors que formeu l'elit paràsita d'aquest país: No trepitgeu als que sostenen el vostre brut sistema d'enriquiment i explotació.

Vols contactar amb la Coordinadora d'Informàtica de CGT? Pots fer-ho aquí, si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Si tens un dubte legal laboral fes-lo arribar aquí. Si creus que ha arribat el moment d'organitzar-se en la teva empresa no t'ho pensis, a ells ja els està bé tal com estan les coses. Explica'ns la situació aquí i us donarem un cop de mà.

Coordinadora d'Informàtica de la CGT

www.cgtinformatica.org/?q=content/el-29m-que-sostengan-ellos-los-sistemas-inform%C3%A1ticos