CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El #29N inundem Lleida: La nostra salut no pot ser el seu negoci! Manifestació per aturar el Consorci Sanitari

Diumenge, 16 novembre, 2014

​Impedim que la Generalitat i el seu president aprovin el consorci sanitari que volen imposar a les comarques de Ponent i del Pirineu. Aturem el consorci que encamina una sanitat pública més privada, menys transparent i menys democràtica. Exigim-los que no donin l'esquena als 38.575 lleidatans i lleidatanes que en un més i mig van oposar-s'hi.

Defensem una sanitat 100% pública, sotmesa plenament al dret públic i al control parlamentari, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i repecte als treballadors.

Cal sortir al carrer. El 29N. A les 18h Manifestació a la plaça Ricard Vinyes. Prèviament dos columnes recorreran la ciutat, sortint de l'Arnau de Vilanova i del Campus de Cappont de la UdL a les 17:30h. T'esperem. Inundem Lleida.

I el dijous 20 de novembre t'esperem al CAP. A la jornada de lluita als CAP de Ponent i Pirineus que permetrà difondre els motius de la manifestació del 29. A Lleida ciutat t'esperem a partir de les 20h a l'Arnau de Vilanova!

La salut no pot ser el seu negoci!

Aturem el Consorci!

Marea Blanca de Ponent i Pirineus

>>> Cartell de la manifestació en document adjunt.

>>> S'organitzen autobusos des de Barcelona, Viladecans, Tarragona i Girona per anar a la manifestació del 29N a Lleida. Cartells en documents adjunts.

Des de el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, en el qual participem, organitzem un autobus per anar el dia 29 de Novembre a Lleida, a la Manifestació per impedir que la Generalitat i el seu president aprovin el consorci sanitari que volen imposar a les comarques de Ponent i del Pirineu.

Sortida 29 de Novembre a les 16h des de la Plaça Imperial Tarraco. Preu: 6 euros.

Reserveu la vostra plaça a la secció sindical de la CGT a l'Hospital Joan XXIII o a: defensasanitat.tgn@gmail.com

Aturem el consorci que encamina una sanitat pública més privada, menys transparent i menys democràtica. Exigim-los que no donin l’esquena als 38.575 lleidatans i lleidatanes que en un més i mig van oposar-s’hi.
Defensem una sanitat 100% pública, sotmesa plenament al dret públic i al control parlamentari, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i respecte als treballadors.

La salut no pot ser el seu negoci!! Aturem el Consorci!!

Més informació:

- GRUP FACEBOOK CGT PONENT

- FACEBOOK CGT LLEIDA FEDERACIÓ INTERCOMARCAL

- TWITTER CGT LLEIDA

- TWITTER CGT ICS LLEIDA

- TWITTER CGT SANITAT BARCELONA

- TWITTER CGT HOSPITAL VILADECANS

Attached documents