CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 3 de juny a Girona: Escratx a l’imperialisme i a la dictadura del capital. No sou benvinguts!

Divendres, 31 maig, 2013

Cartell 3J Girona

Els dies 3, 4 i 5 de juny, personatges com Felip de Brobó, Rodríguez Zapatero i Alberto Ruïz Gallardón visitaran Girona en el marc del congrés sobre “Seguridad Jurídica y Democracia en Iberoamérica”. El congrés, organitzat per la Universitat de Girona i patrocinat per empreses com La Caixa, Repsol, Telefónica, Abertis, Agbar, i amb la complicitat de l’Ajuntament de Girona, té l’objectiu de garantir que continuarà l’espoli de les multinacionals espanyoles a Llatinoamèrica.

Des d’AlCarrer animem a tothom a mobilitzar-se i a mostrar el rebuig a l’imperialisme, a la monarquia espanyola i als responsables de l’actual dictadura del capital, que utilitza la crisi econòmica com a pretext per condemnar a la misèria a les classes populars i per arrabassar-nos els drets que encara ens queden.

Per tot això convoquem una concentració el dilluns 3 de juny a les 18:00h a la Rotonda de la Ronda Ferran Puig (Plaça de la Sardana) per anar cap al Palau de Congressos de Girona a mostrar-los el nostre rebuig.

ESCRATX A L’IMPERIALISME I A LA DICTADURA DEL CAPITAL!

NO US VOLEM! NI AQUÍ NI ENLLOC! FOTEU EL CAMP!

Al Carrer! Xarxa de lluita per la transformació social al Gironès

http://alcarrer.org/

>>> Més informació sobre el congrés “Seguridad Jurídica y Democracia en Iberoamérica”: http://www.congresoseguridadjuridica.com