CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 3 de juny a Girona: Escratx a l’imperialisme i a la dictadura del capital. No sou benvinguts!

Divendres, 31 maig, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell 3J Girona

Els dies 3, 4 i 5 de juny, personatges com Felip de Brobó, Rodríguez Zapatero i Alberto Ruïz Gallardón visitaran Girona en el marc del congrés sobre “Seguridad Jurídica y Democracia en Iberoamérica”. El congrés, organitzat per la Universitat de Girona i patrocinat per empreses com La Caixa, Repsol, Telefónica, Abertis, Agbar, i amb la complicitat de l’Ajuntament de Girona, té l’objectiu de garantir que continuarà l’espoli de les multinacionals espanyoles a Llatinoamèrica.

Des d’AlCarrer animem a tothom a mobilitzar-se i a mostrar el rebuig a l’imperialisme, a la monarquia espanyola i als responsables de l’actual dictadura del capital, que utilitza la crisi econòmica com a pretext per condemnar a la misèria a les classes populars i per arrabassar-nos els drets que encara ens queden.

Per tot això convoquem una concentració el dilluns 3 de juny a les 18:00h a la Rotonda de la Ronda Ferran Puig (Plaça de la Sardana) per anar cap al Palau de Congressos de Girona a mostrar-los el nostre rebuig.

ESCRATX A L’IMPERIALISME I A LA DICTADURA DEL CAPITAL!

NO US VOLEM! NI AQUÍ NI ENLLOC! FOTEU EL CAMP!

Al Carrer! Xarxa de lluita per la transformació social al Gironès

http://alcarrer.org/

>>> Més informació sobre el congrés “Seguridad Jurídica y Democracia en Iberoamérica”: http://www.congresoseguridadjuridica.com

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print