CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 31 d’octubre a Manresa per la vaga general

Dimarts, 30 octubre, 2012

31O Manresa

CGT Manresa convoca a una concentració a les 10 hores a la Plaça de Sant Domènec i després Assemblea Oberta a les 11.30 hores.

Vaga general 14 novembre.

CGT trasllada la convocatòria de vaga general del 31 d'octubre al 14 novembre 2012 durant un procés de debat intern, després del qual es decideix unir esforços amb la vaga general convocada al nivell ibèric i altres països del sud d'Europa, atenent la demanda de confluència i unitat d'acció sindical que necessiten els i si la classe treballadora atacades econòmica i socialment per les retallades neoliberals.

CGT continua mantenint els mateixos motius, reivindicacions i objectius que plantejava inicialment. El lloable treball dels nostres companys de CGT en aquests últims mesos, ha servit per conscienciar, exterioritzar i finalment demostrar que la vaga és una eina fonamental de la classe obrera a l'hora de reivindicar els seus drets.

Per això el 31 d'octubre la FL CGT MANRESA estarem a la plaça de Sant Domènec des de 10 de matí per informa la població de vaga del 14 de Novembre i a les 11:30 es farà una assemblea oberta.

Sense treball, sense futur, sense por!

Cap a la vaga general!

FL CGT MANRESA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció