CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 4 de juny comença a Màlaga el XVI Congrés Confederal de la CGT

Dimarts, 2 juny, 2009

Tota la informació sobre el XVI Congrés de la CGT (ordre del dia, qüestions organitzatives, localització, etc), que tindrà lloc a la zona universitària de Màlaga, a la Facultat d'Enginyers de Telecomunicacions, la podeu trobar al web: www.cgt.org.es/spip.php?rubrique123

L'obertura del congrés tindrà lloc a les 16 h. del dijous 4 de juny, amb les intervencions dels secretaris generals de la CGT de Màlaga i la CGT Andalusia, i de Jacinto Ceacero, actual secretari general de la CGT.

Aprofitant la realització del congrés, s'ha convocat el divendres 5 de Juny al centre de Màlaga, una Manifestació de CGT amb el lema "Contra la crisi del Capital, Vaga General!", que sortirà a les 20.00 hores des de la plaça de la Merced fins a la plaça de la Constitución.

Actes Culturals en el XVI Congrés Confederal de CGT

Durant el XVI Congrés Confederal de la CGT, que se celebrarà en el campus de Teatinos de la Universitat de Màlaga del 4 al 7 de Juny pròxims, estan previstos els següents actes culturals oberts al públic:

• Exposició "Pedagogies Llibertàries. Les cultures de la llibertat en l'anarquisme ibèric". Del 2 al 5 de Juny, a la Facultat de Ciències de l'Educació.

• Exposició “La mort de la llibertat. Repressió franquista al Moviment Llibertari”. Dies 6 i 7 de Juny, en l'edifici de les E.T.S. d'Enginyeria Informàtica i Telecomunicacions.

• Presentació de la "Guia Antirrepresiva. Drets i Llibertats per a la lluita social i sindical". Per CGT Terrassa i Gabinet Jurídic Confederal de la CGT. Dia 4 de Juny, a les 19:30 hores, a la Facultat de Ciències de l'Educació.

• Xerrada "Les pedagogies llibertàries. El seu passat i la seva actualitat". Per Rafael Fenoy i Emili Cortavitarte. Dia 5 de Juny, a les 12:30 h., a la Facultat de Ciències de l'Educació.

• Presentació de l'Exposició “La mort de la llibertat. Repressió franquista al Moviment Llibertari”. Per María Angels Rodríguez (Fundació Salvador Seguí). Dia 6 de Juny a les 12:30 hores, en el Saló de Graus de les Escoles Tècniques Superiors d'Enginyeria Informàtica i Telecomunicacions.

• Taula Rodona sobre "25 anys de la CGT. Recordant el Congrés de «Unificació»". Intervindran: Cecilio Gordillo, Domingo Cabrera, Antonio Pérez i Mª Angels Rodríguez. Modera: Paco Zugasti. Dia 6 de Juny a les 19:30 hores, en el Saló de Graus de les Escoles Tècniques Superiors d'Enginyeria Informàtica i Telecomunicacions.

També tindrà lloc una FESTA CONFEDERAL a LA CASA INVISIBLE. Dissabte 6 de juny 22,00 hores. C/ Nosquera (centre de Màlaga)