CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 6 de setembre es va portar a terme una nova protesta de treballadors/es de Barcelona Serveis Municipals

Diumenge, 9 setembre, 2012

060912bsm_.jpg

Els treballadors de Barcelona Serveis Municipals (B:SM) han convocat el 6 de setembre una nova jornada de protestes. Denuncien l'aplicació de les retallades al salari i la paga de Nadal que ha imposat el govern de Rajoy. La manifestació ha sortit aquest dijous a les 17.30h. de la plaça de la Catedral i ha baixat per la via Laietana, on ha tallat el trànsit. Segons els organitzadors, hi han participat al voltant de 150 persones.

El comitè d’empresa de B:SM havia convocat aquesta nova manifestació contra les retallades del govern central. Amb aquestes retallades als treballadors de l’empresa del sector de residus, hi haurà moltes nòmines de menys de 800 euros i els treballadors que treballen a temps parcial tindran sous inferiors als 400 euros.

Si la direcció no pren mesures, el Comitè d’Empresa establirà actuacions de caràcter jurídic, ja que els treballadors van pactar un conveni col·lectiu que creuen l’empresa no respecta. Tampoc no descarta més mobilitzacions, que es sumarien a les ja fetes.

Font: BTV