CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Banc de Sabadell proposa un ERO per a 400/500 persones a Catalunya i Aragó

Dijous, 18 juliol, 2013

LA DIRECCIÓ DEL BANC DE SABADELL COMUNICA UN PROCEDIMENT DE SUSPENSIÓ DE CONTRACTES PER A LES ZONES DE CATALUNYA I ARAGÓ

D'acord a la disposició addicional primera del conveni col·lectiu de Banca, cita a la representació legal de la plantilla el proper 24 de juliol, per tal d'iniciar negociacions prèvies al procediment de regulació d'ocupació, motivat per la incorporació de la plantilla de Caixa Penedès, parlant d'un excedent de plantilla de 400/500 persones. En paral·lel comuniquen una possible modificació substancial de condicions laborals.

Encara que hauríem d'esperar a l'inici de les negociacions per a qualificar l'impacte d'aquest nou expedient, encara estant vigent l'anterior sofert per la plantilla de la CAM, no podem més que manifestar el nostre rebuig a la contínua destrucció d'ocupació que es viu en el banc, emmarcada en la reconversió del sector financer, i en paral·lel a les contínues prolongacions de la nostra jornada de treball. Situació que, de no produir-se, evitaria l'excedent de plantilla anunciat i encara haurien d'augmentar la plantilla existent.

CGT fa una crida a les treballadores i treballadors del banc, a tots els sindicats, per a plantar cara a aquesta problemàtica mitjançant la convocatòria de les mobilitzacions necessàries que evitin el desastre que vivim. No podem romandre impassibles davant l'eliminació dels nostres llocs de treball i hem de defensar-los de forma unitària i amb totes les eines al nostre abast.

Secció Sindical CGT Banc Sabadell