CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Banc Santander roba a un discapacitat de Barcelona amb la complicitat de les Autoritats

Dimecres, 12 gener, 2011

José Luis Burgos, 48 anys, incapacitat en cadira de rodes, ha estat en vaga de fam 24 dies a les portes d'una oficina del Banc de Santander al passeig de Gràcia de Barcelona, a tocar de la plaça Catalunya, per a denunciar el robatori del seu pis i l’estafa d’una assegurança contra el Banc Santander. La vaga de fam, passada per alt pels mitjans de comunicació, ha aconseguit de moment parar el robatori del seu apartament. El Banc Santander, igual que els demés Bancs i Caixes, s’aprofiten dels més desvalguts: incapacitats, immigrants, aturats, i de tot tipus de ciutadans, enganyats amb hipoteques i estafats. Roben amb la impunitat que no els passarà res i amenacen incrementar els robatoris a qui osa denunciar-los. És el típic comportament de les màfies.

El Govern ha deixat regalats 12.000 milions d’euros, diners de tots nosaltres, per a salvar alguns bancs i caixes especuladores, àvids de guanyar diner fàcil sense produir res. Els banquers i financers son els mateixos que paguen les eleccions i dicten les polítiques econòmiques.

Ara el govern per a resoldre el problema escanya els treballadors, retalla els seus drets i salaris, i allarga les jubilacions. Enlloc d’intervenir en favor dels hipotecats, dels estafats, dels humils dona suport als banquers agilitzant els desnonaments, els embargaments.

La Banca, abans d’ordenar al govern allargar l’edat de jubilació, ha prejubilat 15.000 treballadors de banca, bastants anys abans que els pertoqui .

El Banc Santander, el banc de Satanàs, utilitza descaradament els polítics, inclòs el Borbó (a qui li varen donar una carta, que s’ha filtrat als mitjans, exigint-li un cop de timó), i jutges com a servents al servei dels seus robatoris.

El Santander està robant a José Luis Burgos el seu apartament amb crueltat i sense miraments. El Banc Santander no vol fer efectiva una assegurança que ha pagat durant molts anys. Els jutges apliquen ràpidament les demandes dels banquers lladres i eternitzen les dels ciutadans robats.

El robatori del Santander no és un cas aïllat. El que sorprèn gratament és que un ciutadà s’enfronti tot sol als amos d’Espanya i es gasti “els pocs diners que tenia, per a demanar justícia i mostrar l'essència mafiosa del Santander.

- Veieu i escolteu la denuncia i testimoni per la nova televisió de Barcelona:
http://okupemlesones.org/

- Mireu també per a més informació sobre el cas:

www.youtube.com/watch?v=_xZs9rhT6Vs&NR=1

http://loestaspermitiendo.com/

“Estem perdent no sols les propietats sinó també la dignitat com a persones. O actuem o això anirà pitjor…”

“La situació és cada cop més precària pels treballadors”.

“És el moment de dir prou”

Txema Bofill