CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El col·lectiu Terrassa Respon estrena local al carrer Societat

Dissabte, 30 octubre, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Amb un espai o­n reunir-se i treballar en diferents projectes, volen compartir la seva tasca, aglutinar esforços i aconseguir noves adhesions. L'entitat vol fer de pont entre diferents col·lectius de la ciutat.

Terrassa Respon estrena local aquest cap de setmana i fa a una crida a tots els moviments socials a unir-se a un projecte intercultural, solidari, d’esquerres i amb perspectiva de lluita anticapitalista. Fa 6 mesos van treure al carrer una publicació gratuïta mensual sobre els moviments socials a Terrassa i que es pot trobar a centres cívics, biblioteques o estacions.

Ara, amb un espai o­n reunir-se i treballar en diferents projectes, al número 6 del carrer Societat, volen donar a conèixer la seva tasca, aglutinar esforços i aconseguir noves adhesions. L’objectiu de Terrassa Respon és fer de pont entre diferents col·lectius per poder arribar a l’autogestió dels seus programes.

Segons Fernando Paloma, membre de Terrassa Respon: “La pretensió és aglutinar a tot tipus de lluitadors dels diferents col·lectius que hi ha a Terrassa, amb una dinàmica diferent a la que normalment es veu en els mitjans de comunicació i que reculli el sentir d’un sector molt ampli de la societat.”

Entre les iniciatives que volen portar a terme destaquen cursos de català, castellà, àrab i marroquí. Per a la inauguració del local, han organitzat divendres 29 i dissabte 30 d’octubre diferents actes, amb xerrades, concerts i taules rodones.

>>> Notícia extreta de Kaos en la Red

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció