CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El col·lectiu Terrassa Respon estrena local al carrer Societat

Dissabte, 30 octubre, 2010

Amb un espai o­n reunir-se i treballar en diferents projectes, volen compartir la seva tasca, aglutinar esforços i aconseguir noves adhesions. L'entitat vol fer de pont entre diferents col·lectius de la ciutat.

Terrassa Respon estrena local aquest cap de setmana i fa a una crida a tots els moviments socials a unir-se a un projecte intercultural, solidari, d’esquerres i amb perspectiva de lluita anticapitalista. Fa 6 mesos van treure al carrer una publicació gratuïta mensual sobre els moviments socials a Terrassa i que es pot trobar a centres cívics, biblioteques o estacions.

Ara, amb un espai o­n reunir-se i treballar en diferents projectes, al número 6 del carrer Societat, volen donar a conèixer la seva tasca, aglutinar esforços i aconseguir noves adhesions. L’objectiu de Terrassa Respon és fer de pont entre diferents col·lectius per poder arribar a l’autogestió dels seus programes.

Segons Fernando Paloma, membre de Terrassa Respon: “La pretensió és aglutinar a tot tipus de lluitadors dels diferents col·lectius que hi ha a Terrassa, amb una dinàmica diferent a la que normalment es veu en els mitjans de comunicació i que reculli el sentir d’un sector molt ampli de la societat.”

Entre les iniciatives que volen portar a terme destaquen cursos de català, castellà, àrab i marroquí. Per a la inauguració del local, han organitzat divendres 29 i dissabte 30 d’octubre diferents actes, amb xerrades, concerts i taules rodones.

>>> Notícia extreta de Kaos en la Red