CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè de descansos de TMB decideix dissoldre’s el 1r de maig i crear el Comitè de conveni

Divendres, 25 abril, 2008

El Comitè de Descansos de Transports de Barcelona en reunió realitzada el 22 d'abril en el menjador de la cotxera de Triangle, vam decidir diversos aspectes que passem a informar:


1.- Ja que a partir del 6 de Maig s'obre la negociació del Conveni, que afecta a tota la plantilla de treballadors i treballadores de TB, es decideix dissoldre el 1r de Maig l'actual Comitè de descansos (que era específicament de conductors/es) i crear a partir d'aquesta data el Comitè de conveni (que serà obert a tots els col·lectius de la casa).

2.- Es convoca una primera reunió del Comitè de conveni pel dilluns 5 de maig a les 17h en el menjador de la cotxera de Horta. Animem a tots els treballadors i treballadores de tots els col·lectius que vinguin a aquesta reunió per a anar unificant criteris i demandes que plasmar en una Plataforma de Conveni del Comitè de conveni.

3.- El Comitè de conveni, igual que el Comitè de descansos, està obert a tots els treballadors i treballadores, siguin delegats sindicals o no. El que allí es decideixi s'ha d'assumir, respectar i, evidentment, acatar i defensar.

4.- La caixa de resistència que es va crear per a les despeses de judicis i sancions es mantindrà. Si es guanyen els judicis, els companys que han rebut diners de la caixa de resistència, retornaran aquests diners i passarà a formar part d'un fons per a pròximes mogudes futures.

5.- Dilluns 28 d'abril a les 10h i a les 17h, els companys del Comitè de descansos estaran en el menjador del Triangle para respondre de qualsevol dubte que hagi sobre l'acord votat per la majoria de conductors/es en l'Assemblea de Cotxeras de Sants.

6.- Dimarts 13 de maig se celebrarà el judici contra els tres joves solidaris amb la lluita dels conductors/as. Hem de fer un esforç per a estar allí presents i donar-los una bona mostra de suport.

7.- Es publica un nº3 del periòdic gratuït DOS DIES! per a informar de l'acord i agrair a la bona gent de Barcelona el suport mostrat durant aquests mesos. També se celebrarà una festa d'agraïment el 1r de Maig a partir de les 20h en Cotxeras de Sants.

Pots descarregar-te el número 3 del periòdic Dos Dies! a:

www.cgtbus.com/docs/actualitat/Dos_dies!_numero_3.pdf

Pots trobar tota la informació a:

comitedescansos.blogspot.com