CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comité de Panrico es tanca a la planta de Santa Perpètua de la Mogoda

Diumenge, 19 febrer, 2012

EL COMITÈ DE SANTA PERPÈTUA ES TANCA A LA FÀBRICA

El Comitè de Centre de la fàbrica de Santa Perpètua en reunió celebrada aquesta mateixa tarda ha acordat el tancament indefinit al centre de treball, en protesta per la forma i el fons de la proposta elaborada per la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat.

Des d'aquesta secció sindical considerem totalment inacceptable que després d'un període prolongat de reunions amb la mediació de la Generalitat, aquest organisme ens retrotregui a les propostes inicials de l'empresa, sense entrar en consideració de les propostes aportades per la part sindical.

Considerem que aquest no hauria de ser el paper d'un organisme de mediació que hauria vetllar per la QUALITAT DE L'OCUPACIÓ, LA PROTECCIÓ I LA DEFENSA DELS DRETS DELS TREBALLADORS-CONSUMIDORS, DAVANT LA IMPOSICIÓ DE MESURES QUE FARAN AUGMENTAR INEXORABLEMENT L'ATUR, LA BAIXADA DEL CONSUM I PER ENDE LA POBRESA D'AQUEST PAÍS. Moltes gràcies PER EL VOSTRE AJUT. FEM PAÍS!!

Secció Sindical de CGT a PANRICO.

http://cgtstp.com/


Des del SP del Sindicat d'Hostaleria, Alimentació i Comerç de Barcelona, volem informar-vos de que els nostres Companys i afiliats a aquest Sindicat a Panrico, des de la passada tarda del dia 16 de febrer estan tancats a la seu del seu centre de treball a Santa Perpetua de la Mogoda com a repulsa i protesta contra la proposta per part de la Generalitat com a solució al conflicte que ja arrosseguen des de fa diversos mesos,

La Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat ha enviat el matí del dijous 16 una proposta a la direcció de Panrico i als sindicats que pretén acontentar a ambdues parts proposant rebaixes salarials i 35 prejubilacions per salvar la planta de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), davant aquesta resolució nostres Companys estan tancats manifestant el seu rebuig a aquesta mesura, és important que ens posem en contacte amb ells mitjançant del seu BLOG http://cgtstp.com/, ANIM COMPANYS, NO ESTEU SOLS.

Secretariat Permanent.

Sindicat d'hostaleria, alimentació i comerç de CGT Barcelona.

Barcelona a 17 febrer 2012.

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció