CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè de vaga d’Autobusos demana la dimissió de la direcció de TMB

Dimarts, 23 febrer, 2016

Avui el Comitè de Vaga d’Autobusos de TMB ha decidit demanar la dimissió de part de les responsabilitats clau de la direcció de TMB, en la mateixa línia que ja ha fet el Comitè d’Empresa de Metro. Concretament, demanem la dimissió del conseller delegat de TMB, Enric Cañas, del director, Jaume Tintoré, i de la directora de l’Àrea de Persones d’Autobusos, Ana Monferrer, per negar-se a negociar la plataforma reivindicativa del col·lectiu de treballadors i treballadores que va portar a convocar aturades parcials de 2 hores aquesta setmana i la passada.

Respecte al seguiment d’aquestes aturades, convocades del 15 al 19 de Febrer i els dies 23 i 25 del mateix mes --coincidint amb la celebració del Mobile World Congress (MWC)—volem desmentir les dades proporcionades per la direcció de TMB. La realitat és que a mesura que avançava el temps més conductors i conductores s’han sumat a la protesta, i avui mateix el seguiment ha estat majoritari, destacant la participació a les cotxeres del Triangle i d’Horta que ha estat del 90%.

La plataforma reivindicativa, aprovada a l’assemblea de la plantilla d’Autobusos de fa dues setmanes on van participar prop de 900 treballadors i treballadores, se centra en:

- Frenar la privatització dels Serveis Públics.

- Acabar amb la contractació precària.

- Recuperar el poder adquisitiu de la plantilla.

El Comitè de Vaga està integrat pels sindicats CGT, COS, ACTUB, USOC, PSA i CNT, majoritaris entre el col·lectiu de conductors d’Autobusos de TMB.

Per a més informació:

- TWITTER CGT BUS

. Saturnino Mercader – 692057751
Delegat de CGT a Autobusos de TMB

Barcelona, 23 de Febrer de 2016

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció