CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’empresa d’autobusos de TMB segueix negant-se a negociar retallades i demana a la Direcció la informació financera de l’empresa

Dissabte, 14 gener, 2012

El mateix dia que les Assembles de matí i tarda dels treballadors/es de Metro de TMB votaven a mà alçada de realitzar una, mai vista fins el moment, Assemblea de treballadors/es de Bus i Metro de TMB com a mostra de la seva oposició a les retallades esgrimides des de la Direcció, (http://www.youtube.com/watch?v=WAHL3Q33FUo) el Comitè d’empresa d’autobusos entregava una carta sol·licitant el reingrés del 36 conductors acomiadats el passat 8 de gener de 2012 i el reingrés dels 9 conductors en situació d’excendiencia.

A la vegada el Comitè d’empresa també sol·licita la informació financera detallada de totes les àrees de l’empresa, ja que sense tota aquesta documentació el que implica és que els treballadors/es ens hauríem de creure a “ulls clucs” les dades que a grans termes comenta la Direcció i que, òbviament, donen suport als seus arguments. Cosa que, evidentment, no farem.

De la mateixa manera, els membres del Comitè d’empresa d’autobusos aniran el dimecres 18 al matí a entregar a l’Ajuntament a entregar una carta a l’Alcalde.

Aquesta entrega a l’Ajuntament no és cap concentració de treballadors/es d’autobusos de TMB i tampoc hi ha una crida als treballadors/es a assistir a la manifestació de la tarda de la funció pública.

13 de gener de 2012

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) - Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB

Plataforma Sindical d’Autobusos (PSA)

Associació de Conductors de Transports Urbans de Barcelona (ACTUB)

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció