CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’empresa d’autobusos de TMB segueix negant-se a negociar retallades i demana a la Direcció la informació financera de l’empresa

Dissabte, 14 gener, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El mateix dia que les Assembles de matí i tarda dels treballadors/es de Metro de TMB votaven a mà alçada de realitzar una, mai vista fins el moment, Assemblea de treballadors/es de Bus i Metro de TMB com a mostra de la seva oposició a les retallades esgrimides des de la Direcció, (http://www.youtube.com/watch?v=WAHL3Q33FUo) el Comitè d’empresa d’autobusos entregava una carta sol·licitant el reingrés del 36 conductors acomiadats el passat 8 de gener de 2012 i el reingrés dels 9 conductors en situació d’excendiencia.

A la vegada el Comitè d’empresa també sol·licita la informació financera detallada de totes les àrees de l’empresa, ja que sense tota aquesta documentació el que implica és que els treballadors/es ens hauríem de creure a “ulls clucs” les dades que a grans termes comenta la Direcció i que, òbviament, donen suport als seus arguments. Cosa que, evidentment, no farem.

De la mateixa manera, els membres del Comitè d’empresa d’autobusos aniran el dimecres 18 al matí a entregar a l’Ajuntament a entregar una carta a l’Alcalde.

Aquesta entrega a l’Ajuntament no és cap concentració de treballadors/es d’autobusos de TMB i tampoc hi ha una crida als treballadors/es a assistir a la manifestació de la tarda de la funció pública.

13 de gener de 2012

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) - Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB

Plataforma Sindical d’Autobusos (PSA)

Associació de Conductors de Transports Urbans de Barcelona (ACTUB)

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció