CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’Empresa de Delphi Sant Cugat convoca una manifestació contra l’Expedient de Regulació d’Ocupació

Divendres, 21 novembre, 2008

El passat dia 31 d'Octubre la Direcció de Delphi Dièsel Sant Cugat va presentar un ERO de suspensió de contractes temporal per a 23 dies a l'Administració, negant tant en reunions amb el Comitè com davant la pròpia administració la possibilitat de buscar una sortida negociada. Davant aquesta postura el Comitè planteja a la plantilla una sèrie de mobilitzacions:


- Concentracions a la porta de la fàbrica el dia 25 de 13:00 a 15:00 h. i xiulades dintre de la planta.

- Una vaga per al dia 27 de 1 hora i 45 minuts. Aquesta vaga té per finalitat permetre a tota la plantilla l'assistència a una manifestació pels carrers de Sant Cugat del Vallès. La manifestació començarà a les 12:30 h. des de la porta de la fabrica (Avinguda Cerdanyola 97-101) i farà un recorregut pels carrers de Sant Cugat.

Des de la CGT demanem a tota la plantilla la màxima assistència, així com a tots els companys d'altres plantes el seu suport i solidaritat per a lluitar contra aquest ERO, que per desgràcia no és un cas aïllat, sinó que mes bé s'ha convertit en la solució habitual de gairebé totes les empreses per a augmentar els seus beneficis a costa dels treballadors.

Secció Sindical CGT Delphi Sant Cugat