CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’Empresa de FICOSA Rubí convoca manifestació a Barcelona el 12 de desembre per protestar per l’impagament de les nòmines

Dimarts, 8 desembre, 2009

Els treballadors i treballadores de FICOSA estem farts del tracte rebut per part de l'empresa en aquests últims anys on hi ha hagut contínues perdudes de llocs de treball, reajustaments organitzatius a la part de l'empresa, ERO i durant aquest últim any retards consecutius en els pagaments als treballadors, pagaments que cada vegada es van distanciant més en el temps.

Aquesta situació està erosionant greument l'economia dels treballadors i els seus drets com persones i treballadors ja que la suma d'aquests fets deixen en difícil situació a milers de famílies. Davant la resposta insuficient que l'empresa ha transmès als treballadors i els seus representants per a solucionar aquesta situació, els treballadors de FICOTRIAD han decidit sortir al carrer en mobilització per aquesta greu situació viscuda. També volem denunciar la permissivitat d'Inspecció de Treball, ja que s'han denunciat cada mes el retard de les nomines i àdhuc tenint resolucions totalment favorables als treballadors nosaltres seguim sense cobrar i la inspecció sense actuar.

Fem una crida a tots els treballadors del grup FICOSA a unir-se a una MANIFESTACIÓ que es durà a terme dissabte 12 de Desembre a les 17h a Barcelona. El lloc de sortida serà a plaça Universitat, acabant la mateixa a la plaça Sant Jaume.

Prou d'enganys. Tenim dret a cobrar a final de mes.

Secció Sindical CGT Ficotriad