CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan de Reus contra els plusos de productivitat que cobren el Secretari i l’Interventor de l’Ajuntament

Dissabte, 26 octubre, 2013

El comitè d’empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus manifesta la seva contundent repulsa en relació a les notícies publicades en diferents mitjans informatius referents als plusos de productivitat que cobren el Secretari, Jaume Renyer, i l’Interventor, Baldomero Rovira, de l’Ajuntament de Reus, un plus de 1.500 euros mensuals, a més de 20.000 euros amb caràcter retroactiu, pel període comprès entre l'agost de 2012, quan es va aprovar el decret d'intervenció d'Innova, i el juliol de 2013. .

Creiem que és inadmissible que aquests funcionaris públics cobrin aquests plusos amb l’excusa de les grans responsabilitats que se suposa que han d’assumir, mentre molts professionals de la salut, que assumeixen cada dia la responsabilitat de tenir cura de vides humanes, estan patint tota mena de retallades, tant socials com econòmiques, incloses les que afecten directament a la qualitat de l’assistència (retallades en personal i serveis).

Els professionals de la sanitat que treballem a peu de carrer, per dir-ho així, ens hem vist forçats a pactar amb la Direcció de l’Hospital unes mesures d’estalvi desmesurades, que inclouen cedir part del nostre salari (després d’anys de congelació) i dels nostres drets. Ara els principals responsables d’aquestes pressions, reben la recompensa que el sistema reserva als seus fidels servidors.

No entenem tampoc com s’aplica en aquest cas la llei de pressupostos. A nosaltres, que no som funcionaris, se’ns tracta com a tals i se’ns diu que no hi pot haver cap increment salarial. A ells, que si són clarament funcionaris i per altra part també son els responsables de vetllar per la llei de pressupostos, els tracten com si no ho fossin, fent que les lleis que diuen vetllar no els afectin, podent gaudir així de la seva part del botí.

Senyors dirigents polítics de l’Ajuntament de Reus: aquest comitè d’empresa considera aquests fets intolerables i exigim que prenguin les mesures oportunes per redreçar aquesta injustícia.

Respectuosament indignats:

El comitè d’empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Reus, 23 d’octubre de 2013