CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El comitè d’empresa de Parcs i Jardins de Barcelona convoquen una concentració al Pregó de les Festes de la Mercè el 21 de setembre

Dilluns, 17 setembre, 2012

Crida pregó Mercè

21 de setembre a les 17:30 h.
Assistència al Pregó de les Festes de la Mercè.

Companyes i companys, davant els 2 nous acomiadaments ( i van 11), que estan previstos pels pròxims dies, i la continuïtat de la política de discriminació i arbitrarietat amb la que la Direcció de Parcs i Jardins gestiona el dret a la jubilació parcial amb contracte de relleu, el Comitè d’Empresa convoca a la plantilla a manifestar el seu rebuig davant la discriminació i la injustícia que representa aquesta manera d’actuar de la Direcció de Recursos Humans i avalada per l’Ajuntament de Barcelona, que de fet impedeix a 12 persones accedir a una merescuda jubilació parcial a la que tenen dret.

Per tal de mostrar el nostre desacord als responsables municipals, el Comitè cita a la plantilla a manifestar-se a la pl. de Sant Jaume, el pròxim divendres 21 de setembre, a les 17:30 h, coincidint amb l’arribada dels responsables municipals per assistir al pregó d’inici de les Festes de la Mercè.

* Contra la privatització
* Per la contractació del personal de la borsa
* Per la continuïtat del personal rellevista
* Per la jubilació parcial per a tothom
* Per la creació d’ocupació

Mostrem a l’Alcalde i als gestors polítics del nostre Institut que estem en contra de la seva política de privatització i de destrucció d’ocupació.

No hi falteu, ens juguem molt!!!

Porteu roba identificativa de Parcs i Jardins, el Comitè posarà les pancartes.

Seccions Sindicals de CCOO, CGT, UGT i USOC


http://malesherbes.blogspot.com.es/2012/09/assistencia-al-prego-de-les-festes-de.html

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció