CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’Empresa de Ramcon davant la mort del nostre company Julian Peña

Dilluns, 22 març, 2021

Comunicat del Comitè d'Empresa de Ramcon de Dependències Municipals de Mollet del Vallès: Davant la mort del nostre company Julian Peña

Divendres passat 26 de febrer, moria en accident de treball el nostre company Julián . El Comitè d'Empresa de Ramcon volem manifestar la nostra condolences a la família i amics/gues del nostre company. A l'espera del tancament de la recerca judicial volem manifestar les següents consideracions:

  • Ja vam denunciar el mes de novembre passat, i va ser un dels motius que ens va portar a convocar VAGA INDEFINIDA la NO constitució del Comitè de Salut Laboral. Considerem, que la constitució del mateix podria haver evitat aquest tipus d'accidents, de la mateixa manera que denunciem l'absència d'EPI's.
  • Sabem que el nostre company últimament havia manifestat el seu descoratjament i desànim davant el tracte que rebia per part de responsables de l'empresa. Així mateix, exigim als responsables de l'Ajuntament de Mollet, que ens escoltin i deixin d'ignorar les nostres reivindicacions, obligant a l'empresa
    Ramcon a que compleixi amb la normativa laboral i de Salut Laboral que protegeix els nostres DRETS LABORALS i DE SALUT.

Davant aquests fets, cridem a tota la ciutadania i treballadors/es en general a concentrar-se dijous que ve 25 de Març, a les 12 h davant l'Ajuntament de Mollet per a denunciar aquesta defunció i homenatjar el nostre company.


Julián els/les teus/ves companys/es mai t'oblidarem!!
Amb les nostres vides: NO S'HI JUGA!!

 

Convocatoria de concentración