CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Comitè d’Empresa del Pius Hospital de Valls convoca una concentració a la Delegació Territorial de Sanitat a Tarragona el 24 de Juliol a les 10h.

Dijous, 18 juliol, 2013

Concentració 24 juliol Tarragona

La situació actual després de la suspensió de negociació del conveni XHUP obre un nou marc de negociació a cada empresa. Les propostes de la gerència a la representació dels treballadors contenen retallades salarials, augment de la jornada que implicarà acomiadaments de personal, suspensió de drets… En definitiva, condicions que els treballadors van rebutjar en Referèndum per majoria. Això implica també consequències negatives pels centres amb conveni propi per damunt de la XHUP.

El Comitè d’Empresa del Pius Hospital de Valls (CCOO, CGT, SATSE, MC), davant la problemàtica que sorgeix amb les retallades pressupostàries al sector sanitari en general (ICS i XHUP) i les conseqüents repercussions a l’atenció sanitària i els mateixos treballadors, considerem que al marge de les sigles hauríem de fer un esforç i unir-nos tots per anar junts a protestar i demanar solucions a qui correspon la responsabilitat d’ampliar pressupostos.

Per això, us convoquem a una concentració a la Delegació Territorial de Sanitat a Tarragona, situada a l’Avinguda Maria Cristina, davant del Camp de Mart el dia 24 de Juliol a les 10h.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb: cempresa@piushospital.cat

Comitè d'Empresa del Pius Hospital de Valls