CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Consell de Ministres privatitza RENFE

Dissabte, 14 juliol, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

En el matí del divendres 13 de juliol, el Ministeri de Foment s'ha apressat a convocar als Secretaris Generals dels Sindicats de Renfe per a informar de les decisions que en aquells mateixos moments estava prenent el Consell de Ministres:

• AVANÇAR LA LIBERALITZACIÓ DE VIATGERS, DUENT-LA A EFECTE EL PRÒXIM 1 DE JULIOL DEL 2013

• DIVIDIR RENFE EN QUATRE SOCIETATS ANÒNIMES:
1. MERCADERIES SA
2. TALLERS SA
3. VIATGERS SA
4. LLOGUER DE MATERIAL RODANT SA

És evident que l'única empresa amb valor patrimonial serà la propietària del material, encarregada de posar-lo a la disposició dels operadors, privats o públics, mitjançant el seu lloguer.

Les altres empreses solament contindran treballadors, que competirem directament amb els de les empreses privades: la licitació la durà l'empresa que tingui treballadors més barats i amb menys drets.

El Govern, amb l'aprovat en el Consell de Ministres, decreta de fet la privatització del ferrocarril: qualsevol empresari aventurer, per un mòdic preu, disposarà del material que s'ha comprat amb els diners de tots els ciutadans, començant a obtenir quantiosos beneficis des del primer dia sense haver hagut de realitzar la menor inversió.

CGT s'oposa frontalment a aquesta decisió i mantenim el nostre compromís aconseguit amb tots els sindicats d'actuar contundentment contra qualsevol mesura que suposi que les empreses no siguin públiques, que es fragmentin o que afecti al nivell d'ocupació o a la seguretat en la circulació.

CGT es reuneix el dilluns dia 16 amb la resta de sindicats per a acordar quines actuacions engeguem per a defensar-nos d'aquesta gravíssima agressió.

PEL FUTUR DE L'OCUPACIÓ, PELS NOSTRES DRETS I CONTRA LES AGRESSIONS

No a la venda dels serveis públics!

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció