CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El cosí de l’Alcalde de Valls no paga als seus treballadors

Dilluns, 9 gener, 2017

La situació dels treballadors de l'empresa TRANSPORTES HERMANOS BATET SA és insostenible. Portem anys cobrant tard les nostres nòmines, a pesar que la direcció de l'empresa reconeix que tenen superàvit, recentment se li ha arribat a deure a alguns treballadors fins a cinc mensualitats. Aquesta situació ha arribat a ser desesperant per als treballadors, alguns amb família i fills petits, recordem que la direcció de l'empresa reconeix tenir beneficis.

Per mes inri quan els treballadors pregunten al gerent de l'empresa JOAN BATET SERRA quan cobraran els diners deguts, aquest els adreça al seu germà ROGER BATET SERRA i aquest últim sol contestar " ja ho tens ingressat", sense ser cert en la immensa majoria dels casos.

Un altre problema denunciat pels representants dels treballadors del sindicat CGT és la lamentable situació en qüestió de seguretat, tant de les instal·lacions de l'empresa com dels vehicles.

Pensem en la gravetat de tenir circulant per les nostres carreteres a vehicles pesats (camions) sense complir les mesures se seguretat apropiades en quant a frens, pneumàtics, i un llarg etc.

No tot val per guanyar diners senyors BATET, si els treballadors compleixen en el seu treball han de cobrar quan toca, no es pot escatimar en la seguretat dels treballadors i dels altres usuaris de les carreteres.

Vostès tenen beneficis a costa de les nòmines impagades als propis treballadors que mantenen la seva empresa a flotació i això al nostre parer és IMMORAL.

Aquesta desagradable situació ha estat posada en coneixement de la Inspecció de Treball de Tarragona.

Representants dels treballadors de CGT a l'empresa Ttes. Hns. BATET
Valls, 9 de gener de 2017