CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Departament de Treball vol sabotejar la vaga del 27 de gener als Autobusos de TMB amb uns serveis mínims abusius

Dimecres, 26 gener, 2011

Els serveis "mínims" dictaminats per a la Vaga del 27 de gener de 2011 són del 33% del servei durant tot el dia. En la Vaga convocada per CCOO i UGT del 29 setembre de 2010, els serveis mínims dictats pel Departament de Treball van ser d'un 25% de 6:30 a 9:30 i d'un 25% de 17:00 a 20:00. I cap autobús fora d'aquestes hores.

La CGT de Transports Metropolitans de Barcelona denunciem el sabotatge i discriminació del Departament de Treball en relació a la nostra Vaga, en comparació de la del 29-S. Aquest sabotatge "institucional" contra la llibertat de vaga deixa bé clar fins a on arriba el cinisme i la hipocresia del nostre fals Estat de Dret, el qual, segons sembla, només respecta la Vagues convocades pels sindicats subvencionats pel govern, i espera, amb aquesta mesura, impedir que els treballadors/es puguin exercir el seu dret a secundar la mobilització a la qual estan convocats.

Aquesta pèssima actuació per part dels responsables polítics de la Generalitat de Catalunya en el Departament de Treball, pot conduir una explosió de ràbia entre els treballadors/es d'autobusos de TMB. No només els mitjans de comunicació estan invisibilitzant la Vaga del 27 de gener i les protestes contra la reforma de les pensions, sinó que a més el Departament de Treball està sabotejant el Dret a Vaga.

Després es dirà que només a Tunísia, Egipte, etc, es viu en un sistema injust...

Secció Sindical CGT Autobusos TMB

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció