CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El departament d’educació i el Departament de treball vulneren el dret de vaga de les TEEI

Dijous, 25 febrer, 2021

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha decidit afegir més llenya al foc a la situació de les tècniques especialistes en educació infantil (TEEI). En comptes de negociar un acord per evitar acomiadaments, consolidar a les treballadores públiques i augmentar la plantilla, ha decidit impedir que puguem exercir lliurement el dret de vaga, mitjançant uns serveis mínims abusius. També ha intentat impugnar la vaga, que està convocada legalment. I ha impedit a TV3 accedir a escoles públiques catalanes per informar de la vaga de TEEI!

El Departament mai ens ha considerat a les TEEI com personal essencial, som personal de suport educatiu i de fet en molts centres públics d'educació infantil ni tan sols hi ha TEEI. No se'ns substitueix en cas de malaltia, ni tampoc per reducció de jornada per cura de fill/a, no podem estar soles amb un grup de P3 ja que la custòdia dels infants correspon a les mestres tutores.

Però les TEEI hem dit prou! No estem disposades a tolerar aquest menyspreu! El Departament ha considerat que podria ofegar la nostra lluita, però el que ha fet és intentar apagar un incendi amb gasolina, i ara la nostra indignació encara és més gran!

Aquest divendres 26F, amb més força encara, la Plataforma d'Interines TEEI de Catalunya i CGT Ensenyament convoquem la primera vaga de TEEI! I en vindran moltes més amb els mateixos objectius:

·         Aturar definitivament el procés selectiu eliminatori que deixarà companyes al carrer després de 16 anys treballant pel Departament d'Educació.

·         Reclamar la consolidació de les treballadores públiques en abús de temporalitat.

·         Augmentar la plantilla fins que hi hagi una TEEI per cada aula de P3.

El Departament d'Educació, en comptes de dialogar amb les treballadores per arribar a un acord, vulnera el nostre dret de vaga!

LES TEEI DIEM PROU! ARA MÉS QUE MAI, ANEM A LA VAGA!

CAP TEEI AL CARRER! LES QUE HI SOM ENS QUEDEM!

UNA TEEI PER CADA AULA DE P3!

 

#JoFaigVagaTEEI

#26FVagaTEEI

#CapTEEIAlCarrer

#LesQueHiSomEnsQuedem

Correu: plataformainterinesteei@gmail.com