CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El departament d’educació i el Departament de treball vulneren el dret de vaga de les TEEI

Dijous, 25 febrer, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha decidit afegir més llenya al foc a la situació de les tècniques especialistes en educació infantil (TEEI). En comptes de negociar un acord per evitar acomiadaments, consolidar a les treballadores públiques i augmentar la plantilla, ha decidit impedir que puguem exercir lliurement el dret de vaga, mitjançant uns serveis mínims abusius. També ha intentat impugnar la vaga, que està convocada legalment. I ha impedit a TV3 accedir a escoles públiques catalanes per informar de la vaga de TEEI!

El Departament mai ens ha considerat a les TEEI com personal essencial, som personal de suport educatiu i de fet en molts centres públics d'educació infantil ni tan sols hi ha TEEI. No se'ns substitueix en cas de malaltia, ni tampoc per reducció de jornada per cura de fill/a, no podem estar soles amb un grup de P3 ja que la custòdia dels infants correspon a les mestres tutores.

Però les TEEI hem dit prou! No estem disposades a tolerar aquest menyspreu! El Departament ha considerat que podria ofegar la nostra lluita, però el que ha fet és intentar apagar un incendi amb gasolina, i ara la nostra indignació encara és més gran!

Aquest divendres 26F, amb més força encara, la Plataforma d'Interines TEEI de Catalunya i CGT Ensenyament convoquem la primera vaga de TEEI! I en vindran moltes més amb els mateixos objectius:

·         Aturar definitivament el procés selectiu eliminatori que deixarà companyes al carrer després de 16 anys treballant pel Departament d'Educació.

·         Reclamar la consolidació de les treballadores públiques en abús de temporalitat.

·         Augmentar la plantilla fins que hi hagi una TEEI per cada aula de P3.

El Departament d'Educació, en comptes de dialogar amb les treballadores per arribar a un acord, vulnera el nostre dret de vaga!

LES TEEI DIEM PROU! ARA MÉS QUE MAI, ANEM A LA VAGA!

CAP TEEI AL CARRER! LES QUE HI SOM ENS QUEDEM!

UNA TEEI PER CADA AULA DE P3!

 

#JoFaigVagaTEEI

#26FVagaTEEI

#CapTEEIAlCarrer

#LesQueHiSomEnsQuedem

Correu: plataformainterinesteei@gmail.com

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció