CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El dia 29 de març també està convocada una VAGA DE CONSUM

Dilluns, 12 març, 2012

29M-huelga-general-consumo

Les noves retallades de drets per a totes les persones, especialment les més desfavorides, no poden deixar-nos indiferents. El fruit del treball de generacions se'ns escorre entre els dits sense que, pel que sembla, puguem fer res.

Ens diuen que són els mercats els que manen, els que perden la confiança en els països, els que dicten les polítiques dels governs... Representants de la casta política i empresarial, de la banca, del capital financer, comentaristes de l'actualitat i economistes insisteixen a assenyalar al mercat com una espècie de déu que marca les lleis que regeixen la vida.

Però qui és el mercat, sinó les grans concentracions de poder i capital: bancs, multinacionals, fons d'inversió i grans fortunes? És a dir, especuladors que juguen amb els nostres diners i les nostres vides per al seu enriquiment personal. No obstant això: Què seria del mercat si ningú consumís ni produís per a ell?

- Perquè el consumisme és l'estil de vida propi d'aquest sistema injust, que ens explota, espolia els recursos dels països empobrits, genera insatisfacció permanent, no cobreix les nostres necessitats i posa en perill la pròpia continuïtat de la vida en el planeta.

- Per a boicotejar a la banca, multinacionals i grans empreses com primers culpables d'aquesta crisi, al no adquirir cap tipus de bé, producte o servei durant el pròxim 29 de març.

- Perquè és necessari donar una resposta als governs i qui els dirigeixen en l'ombra.

- Perquè el millor complement d'una Vaga General, és una Vaga de Consum, paralitzant el sector serveis per mitjà del no consum.

El dia 29 de març, dóna suport la Vaga General i NO COMPRIS RES, ni utilitzis el teu telèfon, usa el transport públic, no tiris gasolina, consumeix l'electricitat o gas imprescindible, no vagis al teu banc, aquest dia que no entri ni una moneda en les butxaques dels qui ens exploten.

Aquesta vaga és contra la banca, multinacionals, especuladors i els governs que obeïxen submissament. Les petites empreses i autònoms poden i han de donar suport la vaga, ja que igual que la resta, se'ls està fent pagar la crisi del capitalisme.

El 29 de març, REBEL·LA'T, fes la VAGA DE CONSUM, secunda la VAGA GENERAL.

>>> Adjuntem octaveta i cartell (en castellà)

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció