CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El dilluns 22 de juny els treballadors/es d’autobusos de TMB pararan per un bon conveni que porti 500 llocs de treball més

Dilluns, 8 juny, 2009

El dilluns 22 de juny els treballadors/es d’autobusos de TMB faran una aturada de 11 a 16h per denunciar públicament l’estancament de la negociació de conveni per l’actitud de la Direcció, de fer pagar la crisi als treballadors/es, al no voler posar pressupost pel proper conveni.

Després de començar a negociar el proper conveni col·lectiu el passat 6 de maig de 2008, les negociacions estan parades i no es veu cap possibilitat d’acord.

La plantilla d’autobusos de TMB, front a la situació de crisi, estima que amb la seva proposta es crearien 500 nous llocs de treball i, per tant, es podria posar un granet de sorra per sortir d’aquest panorama de destrucció de feina.

Per acabar de crispar més la situació, la Direcció de TMB ha obert dos nous expedients sancionadors a un conductor i membre de la taula negociadora de conveni pel simple fet d’enganxar un adhesiu i per opinar sobre la Direcció de TMB.

A més a més, la Direcció i el Comitè de conveni es veuran les cares el mateix dia 22 de juny en un judici per l’incompliment de la Direcció de l’acord que va posar fi al conflicte pels 2 dies. A la vegada, la mateixa Direcció està tirant endavant de manera il·legal les seves propostes de conveni que no han estat consensuades, ni acordades.

D’aquesta manera, es cada dia més evident que mentre, en la teoria, des de l’Ajuntament del PSC-ICV, que s’anomenen d’esquerres, diuen que els treballadors/es no hem de pagar la crisi, en la practica estan tractant d’imposar a Autobusos de TMB la congelació de les condicions laborals que els seus “amics” sindicals de la UGT han dut a terme a la SEAT.

Per tots aquests motius, el proper dilluns 22 de 11 a 16h els treballadors d’autobusos pararan i s’ajuntaran en Assemblea a les 13h a Ronda Sant Pere 41 amb C/ Bailen.

Per a més informació: comitedescansos.blogspot.com/

Per veure la proposta de conveni dels treballadors/es:

www.cgtbus.com/docs/actualitat/plataformaconveni09.pdf