CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El dimarts 1 de febrer tindrà lloc a Barcelona el judici per l’acomiadament de Manu Vidal, treballador d’Emte Service Tarragona

Dimecres, 26 gener, 2011

CRIDA DE SOLIDARITAT :

"TOTS SOM MANU D' EMTE"

1 DE FEBRER: JUDICI CONTRA L'ACOMIADAMENT DE MANU VIDAL, DELEGAT DE LA CGT REPRESALIAT A EMTE SERVICE TARRAGONA

El proper 1 de febrer a les 11, 30 hores al Jutjat social nº 20 de Barcelona (Ronda Sant Pere nº 52, Àtic) tindrà lloc el judici contra l'acomiadament del company Manu Vidal, sindicalista de la CGT acomiadat dos dies abans de la Vaga General del 29 de Setembre.

Amb motiu de mostrar al company el més ampli suport i solidaritat hem convocat una concentració davant dels jutjats, el mateix dia del judici, a les 11 hores. Per a això fem una crida a tots els delegats sindicals i treballadors a participar en la concentració i a posar-se en contacte amb nosaltres per organitzar el desplaçament al Jutjat.

Com sabeu, la persecució contra Manu va començar fa dos anys, quan l’empresa va acomiadar un treballador romanès, amb contracte fixe i un fill malalt de càncer. Manu i altres companys es van oposar amb totes les seves forces a aquest acomiadament injust, exigint la readmissió del treballador acomiadat. Després de la vaga contra aquell acomiadament l’empresa va posar en marxa l'atac antisindical més gran de les últimes dècades a Emte Service: Juanma Carrillo va ser acomiadat, Manu sancionat amb 42 dies d’ocupació i sou i Isma, amb 21 dies d’ocupació i sou. Després de l’eco social que va tenir aquella lluita, la justícia va obligar a Emte a donar marxa enrera en tots els atacs: Carrillo va ser readmès i a Manu i Isma els van retirar les sancions. Ara l’empresa torna a atacar.

Des de la secció sindical de la CGT a Emte Service, fem una crida a tots els sindicats, comitès d’empresa, delegats sindicals, treballadors, col·lectius socials, a que ens ajudeu a guanyar aquesta lluita. Pensem que l’acomiadament de Manu, no pot ser la base perquè altres empreses segueixin l’exemple d’Emte, acomiadant aquells delegats o treballadors que tenen al punt de mira perquè defensen els drets dels treballadors. Si fem creixer la solidaritat amb aquesta lluita, pensem que podem aconseguir una victòria que serveixi d’exemple per a totes les empreses, i de la necessitat de la unitat de tots els treballadors per respondre als atacs.

Tots i totes a la concentració en suport al Manu!

Un a un ens poden, units no!

Ja n'hi ha prou de persecució sindical a EMTE i en totes les empreses!

Enfront de l'ofensiva de la patronal, organització i lluita!

Per posar-te en contacte per tal d'acudir al judici, truqueu al 699825936 o envieu un mail a sindicat@cgtemte.info

Més informació a http://cgtemte.blogia.com/