CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Govern espanyol escolta la CEOE: redueix a cinc els contractes laborals

Divendres, 30 agost, 2013

El Govern espanyol ha reduït de 41 a cinc els contractes laborals. Fa uns dies, el president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarial (CEOE),

Joan Rosell, advocava per aquesta reforma i demanava el suport polític que arriba aquest dijous de mà de la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez.

La titular ha comparegut aquest dijous al Congrés per fer balanç del primer any de la reforma laboral. I en la seva intervenció, ha posat sobre la taula el nou esquema contractual espanyol. Els nous models "Actualment hi ha 41 formularis i un complex sistema de bonificacions, un problema que resoldrem d'aquí a poc temps", ha assegurat Báñez.

La ministra ha precisat que els nous contractes seran de tipus indefinit, temporal, de relleu, de pràctiques i de formació i aprenentatge. La ministra també ha anunciat una millora de la Llei d'Ocupació en matèria d'incentius de contractació en un únic text legal. Segons la seva opinió, la mesura "evitarà la dispersió normativa actual i facilitarà el coneixement exacte dels mateixos als subjectes de la relació laboral". Contractació i seguretat

L'objectiu, ha recalcat, és "facilitar la contractació i donar seguretat jurídica al treballador" , així com mantenir els incentius existents presentant-los de forma més clara en un model més únic.

FONT: ECONOMIADIGITAL.ES