CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Grup de Suport a Josep Garganté rebutja totalment la sentència condemnatòria al sindicalista d’Autobusos de TMB

Dimarts, 13 març, 2012

Finalment, la jutgessa ha sentenciat culpable al company Garganté, delegat de CGT a Autobusos de TMB. Li imposa pagar 4.936 € per un delicte de danys: 2.310 de multa equivalents a 11 mesos de presó i 2.626 d'indemnització a TV3 per la càmera.

La sentència condemnatòria considera provat que Garganté va trencar l’objectiu d’una càmera de TV3 durant uns aldarulls a Barcelona el dia de la vaga general del 29 de setembre del 2010. Pel delicte de danys ha de pagar 2.310 euros, als quals s’hi ha d’afegir una multa de 2.626 euros dels costos de reparació.

La jutgessa va donar total credibilitat al càmera de TV3, que durant el judici va declarar que havia identificat Garganté per uns tatuatges als braços i al coll. Per la seva banda, Garganté sempre ha negat l’acusació.

Des de el grup de suport rebutgem totalment aquesta sentencia per injusta. Es dona la situació que la jutgessa va escoltar tan poc a l'advocada defensora i al Josep mateix que a la resolució va escriure que el Garganté és afiliat de la UGT, fet que ressalta que aquesta sentencia feia molt de temps que estava decidida, tal i com ja comentava el Josep en el vídeo que trobaràs en la nostra web http://garganteabsolucio.wordpress.com on també podeu trobar la sentència.

Sabem que companys/es del Garganté de la feina, de Nou Barris, de Gràcia i d'Horta estan pensant realitzar actes per poder finançar la multa econòmica. Qualsevol altre acte que voleu que anunciem, podeu escriure a garganteabsolucio@gmail.com

Recordem que el numero de compte solidari és el 1491 0001 26 0010010209 que nosaltres utilitzem i que, pel moment, el que s'ha rebut ha sigut per finançar cartells, tal i com ens va dir el Josep, ja que no volia cap diner fins que no surtis la sentencia.

Grup de Suport. Garganté Absolució!

>>> Un text que ha escrit Gerard Horta, Professor lector al Departament d'Antropologia Social de la Universitat de Barcelona i amic del Josep Garganté, explica com va anar el judici del passat 23 de febrer contra el sindicalista de CGT a Autobusos de TMB. El podeu llegir a http://garganteabsolucio.wordpress.com/2011/11/11/el-meu-suport-i-solidaritat/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció