CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El jutjat de lo social nº20 de Barcelona sentencia que la Direcció de TMB ha sancionat a un treballador amb temeritat i mala fe

Dimecres, 10 juliol, 2013

El 8 de juliol de 2012 el mecànic de la cotxera d'autobusos Pablo Díez, Javier Medina, afiliat a la CGT, estava fent una maniobra amb un autobús articulat quan va topar accidentalment amb la barrera d’accés de la cotxera. Aquesta maniobra que era ordenada per la Direcció es realitzava de manera irregular ja que invadia el voral de la calçada de la Gran Via en sentit contrari. De resultes d’aquest xoc la Direcció de TB va sancionar al mecànic amb 2 dies de sanció de feina i sou.

El passat 27 de juny es va produir el judici per denuncia del mecànic contra aquesta sanció. Finalment, el Jutge del jutjat de lo social nº20 de Barcelona ha sentenciat que la Direcció ha actuat amb temeritat i mala fe a l’imposar aquesta sanció, l’anul·la i fa pagar a Transports de Barcelona (TB) les costes de l’advocada del mecànic (400€) i una sanció pecuniària (400€). Apart de la minuta que li cobri el bufet Garrigues a TB pels serveis prestats.

Un nou cas dels diversos que en els últims mesos està perdent TMB i que haurà de pagar la Direcció amb diners públics.

Un nou fracàs de la política sancionadora de la Direcció de TMB, que és dedica a sancionar a tort i a dret als treballadors i treballadores més combatius per intentar acoquinar-los i enfonsar-los econòmicament.