CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Ministeri de Treball incompleix els seus compromisos i aprova els ERO de Roca

Divendres, 15 gener, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Secció Sindical de la CGT a ROCA valorem negativament aquesta Resolució i no entenem com l'Administració accedeix a les peticions de la multinacional ROCA, en lloc d'escoltar les peticions dels treballadors.

Encara estem recuperant-nos del cop rebut en el dia d'ahir, i analitzant els motius exposats per a accedir a la seva aprovació. Com primera mesura, CGT ha sol·licitat a la resta de Sindicats una convocatòria urgent del Comitè d'Empresa amb l'objectiu de convocar immediatament una Assemblea general de treballadors/es.

Des de CGT anunciem que continuem la lluita i proposem iniciar accions contundents per a mostrar el nostre més profund rebuig a aquesta barbàrie, que com ens hem cansat de repetir és simplement una deslocalització de produccions a països on el benefici empresarial és més gran.

Les condicions autoritzades per a l'extinció dels contractes de treball es divideixen en dos:

1.- Prejubilacions a partir dels 53 anys, amb un 90% del salari net i una pujada anual del 1,5%.

2.- Els treballadors afectats que no compleixin els requisits per a acollir-se al pla de prejubilacions, percebran una indemnització bruta de 45 dies per any de servei amb un topall de 42 mensualitats.

CGT no es quedarà aturada ni a nivell jurídic ni a nivell sindical i batallarem on, com i quan sigui necessari per a demostrar que ROCA tan sols busca l'augment dels seus ja enormes beneficis i anteposa la seva avarícia als interessos dels seus treballadors, que amb enorme esforç i sacrifici durant molts anys són els que han contribuït a que aquesta multinacional avui sigui la número 1 a nivell mundial en el sector d'habitacions de bany.

Gavá, 15 de Gener de 2010

Secció Sindical CGT Roca

www.cgt-roca.com

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció