CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Ministeri de Treball incompleix els seus compromisos i aprova els ERO de Roca

Divendres, 15 gener, 2010

Des de la Secció Sindical de la CGT a ROCA valorem negativament aquesta Resolució i no entenem com l'Administració accedeix a les peticions de la multinacional ROCA, en lloc d'escoltar les peticions dels treballadors.

Encara estem recuperant-nos del cop rebut en el dia d'ahir, i analitzant els motius exposats per a accedir a la seva aprovació. Com primera mesura, CGT ha sol·licitat a la resta de Sindicats una convocatòria urgent del Comitè d'Empresa amb l'objectiu de convocar immediatament una Assemblea general de treballadors/es.

Des de CGT anunciem que continuem la lluita i proposem iniciar accions contundents per a mostrar el nostre més profund rebuig a aquesta barbàrie, que com ens hem cansat de repetir és simplement una deslocalització de produccions a països on el benefici empresarial és més gran.

Les condicions autoritzades per a l'extinció dels contractes de treball es divideixen en dos:

1.- Prejubilacions a partir dels 53 anys, amb un 90% del salari net i una pujada anual del 1,5%.

2.- Els treballadors afectats que no compleixin els requisits per a acollir-se al pla de prejubilacions, percebran una indemnització bruta de 45 dies per any de servei amb un topall de 42 mensualitats.

CGT no es quedarà aturada ni a nivell jurídic ni a nivell sindical i batallarem on, com i quan sigui necessari per a demostrar que ROCA tan sols busca l'augment dels seus ja enormes beneficis i anteposa la seva avarícia als interessos dels seus treballadors, que amb enorme esforç i sacrifici durant molts anys són els que han contribuït a que aquesta multinacional avui sigui la número 1 a nivell mundial en el sector d'habitacions de bany.

Gavá, 15 de Gener de 2010

Secció Sindical CGT Roca

www.cgt-roca.com

Attached documents