CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El moment ha arribat: Llibertat per Abdullah Öcalan!

Dimecres, 2 desembre, 2020
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La lluita al Kurdistan ha donat noves esperances als moviments socials de tot el món. El moviment kurd basat en la democràcia radical, l'alliberament de la dona i la consciència ecològica, han demostrat que hi ha una altra forma d'organització dels pobles al marge dels Estats Nació i la dictadura del Capital. Prova d'això és la Revolució de la regió kurda de Rojava en 2012. La revolució de les dones i la autoadministración de la societat, s'ha convertit ara en una alternativa real per a moviments revolucionaris i d'emancipació social a nivell internacional. Aquest moviment kurd és conegut com a confederalisme democràtic, del qual és impulsor Abdullah Öcalan, líder del moviment kurd.

Abdullah Öcalan, està empresonat des del 15 de febrer de 1999, després d'una complexa maniobra internacional per a capturar-ho. Des de llavors sofreix les greus conseqüències d'un ferri règim d'aïllament a l'illa-presó turca de Imrali, davant la passivitat internacional.

L'Estat turc està sotmetent a Abdullah Öcalan a un règim d'aïllament que vulnera els drets humans més elementals. Cada visita dels seus advocats o familiars només és possible gràcies a llargues lluites socials. Però des del 7 d'agost de 2019, aquest contacte ha estat novament suprimit pel govern turc. La fiscalia ni tan sols respon a les sol·licituds setmanals de visites. Així, tota possibilitat de negociació per a una solució pacífica dels conflictes al Kurdistan i el Mitjà Orient és suprimida. A través de Imrali, l'Estat turc no sols s'esforça per aïllar a Öcalan com a persona, sinó també, i més encara, per atacar, aïllar i suprimir els assoliments democràtics que han sorgit de les seves idees.

Abdullah Öcalan és el símbol més important de la lluita contra la repressió de la llibertat i la democràcia a Turquia i un dels més importants en tot Orient Mitjà. La seva ferma postura per la coexistència pacífica i els seus incessants esforços per la resolució del conflicte entre els kurds i l'Estat turc s'han demostrat efectius. Això fa que la seva llibertat sigui cada vegada més important per a totes les persones amants de la pau.

Des de CGT ens sumem a la campanya internacional per a exigir la llibertat d'Abdullah Öcalan, sota el lema "Acabem amb l'aïllament, el feixisme i l'ocupació! - Ha arribat el moment de la llibertat!"

És per això que fem una crida a participar en la convocatòria del Comitè de Suport a Kurdistan a Madrid, juntament amb totes les organitzacions que ho formem, per a la concentració dissabte que ve 12 de desembre a les 12.00 hores davant la seu de la Unió Europea a Madrid (Passeig de la Castellana 46), en el marc de les diverses accions que es duran a terme en el Dia d'Acció Global per l'Alliberament d'Abdullah Öcalan amb l'objectiu d'exigir el seu immediat alliberament.

El moment ha arribat: Llibertat per a Abdullah Öcalan!                                                                                                                                     Secretaria de relacions internacionals de CGT

02 12 2020 Libertad Ocalan.pdf

 

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció