CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Pla de Xoc convoca pel 20 de juny

Dijous, 11 juny, 2020

pladexoc-1-web.jpg

Benvolgudes organitzacions i col·lectius,

Ja fa tres mesos que l'impuls d'un Pla de Xoc Social va començar a caminar i moltes organitzacions i col·lectius socials, feministes, ecologistes, antiracistes,... us hi heu sumat. A Catalunya som unes 180, de moment.

Després de tres mesos impulsant campanyes a les xarxes, creiem que és el moment d'anar un pas més enllà i exigir un Pla de Xoc Social perquè pagui la banca i l'Ibex35 també al carrer.

És per això que ahir es va convocar una roda de premsa a les 12h davant la Borsa a Barcelona per explicar els 5 punts bàsics del Pla de Xoc Social a exigir a tots els governs.

Per un Pla de Xoc Social. Que pagui la banca i l'Ibex35.
- Repartim els treballs i deroguem les reformes laborals del PP i del PSOE.
- Establiment d'una renda bàsica incondicional.
- Gestió pública de tots els serveis públics i els béns comuns. Recuperació de tots els serveis públics privatitzats i dels béns comuns en mans de les grans empreses.
- Garantim l'habitatge digne: Prohibició dels desnonaments i suspensió del pagament dels lloguers, hipoteques i subministraments. Ni deutes ni desnonaments.
- Garantim i defensem els drets civils i polítics i les llibertats de totes. Regularització immediata de totes les persones migrants

Rescatem les persones i no l'IBEX35: Retorn del rescat bancari i reforma fiscal. Que la crisi la pagui la banca i l'Ibex35

Així mateix el dia 20 de juny es convocarà una mobilització davant la Borsa de Barcelona a les 19h.

Si algú vol fer convocatòries als seus municipis feu-nos-ho saber i us farem arribar els cartells editables.

Sabem que el dia 20J hi ha diverses convocatòries, per això els col·lectius i organitzacions del Pla de Xoc Social treballem perquè es pugui confluir i no quedi cap mobilització absorbida per una altra.

Ens veiem al carrer!

Pla de Xoc Social
pladexocsocialcat@gmail.com

pladexoc-concentracio-web-20j.jpg

pladexoc-5-web.jpg

pladexoc-4-web.jpg

pladexoc-3-web.jpg

pladexoc-2-web.jpg

pladexoc-1-web.jpg