CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Poliesportiu Marina Besòs: una trama de la subcontracta tolerada per l’Ajuntament de Sant Adrià del Besós

Dilluns, 13 octubre, 2014

POLIESPORTIU MARINA BESOS UNA TRAMA DE LA SUBCONTRATA TOLERADA PER L'AJUNTAMENT
 
La societat Gestió de planificació urbanística UTE GEPLAUR, SL- TEVESCOP, SA és l'adjudicatària del Poliesportiu Marina Besòs des de Juliol de 1997 Emilio Fernández Sánchez gerent únic i representant de la societat demana autorització a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per a la cessió de tots els drets i obligacions de la concessió a l'empresa Gestió d'Instal·lacions i Manteniment Esportiu, Gimesport, SA de la qual és accionista majoritari. Aquest permís li és concedit en sessió ordinària el 20 de setembre de 2001.Así neix Gimesport SA, en substitució d'una empresa dedicada a la instrucció i sense experiència en la gestió esportiva i de la qual és propietària la mateixa persona.
 
Als treballadors se'ls ha pagat la meitat de la nòmina del mes d'agost al mes octubre. També es deu diners a la Seguretat Social, Hisenda, etc La plantilla és de 47 treballadors. Des de fa temps la CGT tenim clar que la gestió realitzada per l'empresa està sent nefasta, tant amb el manteniment i gestió de les instal · lacions pagades amb diners públics, com amb el tracte a la plantilla arribant a l'extrem de l'impagament de nòmines i de la Seguretat social. Més de 1.000 signatures es porten recollides entre socis i veïns en protesta amb l'estat de les instal · lacions i en solidaritat amb les justes reivindicacions dels treballadors.
 
Considerem que és intolerable que no es protegeixi els diners públics i la deixadesa que té l'ajuntament de Sant Adrià de Besòs, amb una empresa que no compleix amb els plecs de condicions amb els que se li van donar la concessió. No volem pensar que hi ha polítics de l'ajuntament amb interessos particulars perquè uns pavellons esportius de la ciutat funcionin bé mentre que en altres es permet el deteriorament fins a extrems en què la seva utilització no sigui possible.
 
També s'està requalificant terrenys per a la construcció de gimnasos privats "Low Cost" en contra dels propis informes tècnics del consistori. Una piscina descoberta pública l'han convertit en discoteca privada. S'estan fent i s'han fet fructífers negocis i ens agradaria conèixer qui han sortit beneficiats de totes aquestes decisions.
 
La CGT hem exigit en reunions mantingudes a l'ajuntament que s'apliquin els plecs de condicions que permeten la recuperació per part de l'ajuntament de la gestió de les instal · lacions, es garanteixin els llocs de treball i es recuperin les instal · lacions per a l'ús de la ciutat.
  
El poliesportiu Marina Besòs té una part coberta i una descoberta. En la seva part coberta hi ha: una pista poliesportiva i una piscina climatitzada, una sala d'fitnnes, una sala polivalent orientada a la gimnàstica de manteniment, una sala d'cicloesport, una sala amb tatami on es practica karate, haikido i hi ha classes de Pilates, dues saunes amb hidromassatge, recepció, bar i annexos. A la part exterior compta amb: quatre pistes de tennis, dues pistes de frontó, un camp de futbol 7, zona enjardinada i grades amb solàrium, magatzems i annexos. A la pista poliesportiva entrenen clubs i entitats del municipi com un club de Basquet femení de diferents categories, volei femení, Unió Kroftbolera,, bàsquet masculí juvenil i també una lliga de bàsquet privada que paga per la utilització de la pista. A la piscina entrenen també entitats com el club de natació Sant Adrià, es realitzen cursets de natació d diferents escoles, el club de waterpolo del Poblenou i l'escola de waterpolo Ivan Pérez Sant Adrià. El camp de futbol 7 és utilitzat per a entrenaments del club esportiu Sant Gabriel i també es lloga a particulars fora d'horaris d'entrenament.
 
CGT Gimesport Poliesportiu Sant Adrià de Besòs

Més informació:
President Comitè Gimesport per CGT.Jesús Rubio:Tel..677 174 117
 

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció