CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El PP aconsegueix 6.202.700 persones aturades gràcies a les seves reformes

Dissabte, 27 abril, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La taxa d'atur s'incrementa 1,14 punts, fins al 27,16% i afecta ràcticament a totes les comunitats autònomes.

En el dia d'ahir han sortit les demolidores xifres d'atur existents a l'estat espanyol llançant 1 milió més de persones a l'atur des del començament del govern del PP i va assolir els 6.202.700, xifra històrica, demolidora i dramàtica.

Hi ha gairebé 2 milions de famílies en què cap dels seus membres treballa, hi ha 3 milions i mig d'aturats de llarga durada, la taxa d'atur entre les i els joves arriba al 57,22% i es realitza gener desnonament cada 15 minuts.
Per sectors ens trobem amb que l'ocupació disminueix en 71.400 persones en l'ocupació pública i en 251.000 en l'ocupació privat i les persones cotitzants baixen fins a les 16.364.700 persones, és a dir els que sostenen el sistema de pensions s'acosten alarmantment en nombre que els que la cobren.

A més, aquestes polítiques i alliçonaments mediàtics són l'excusa perfecta per generar el discurs de la insostenibilitat de les pensions, ie la CGT ens preguntem si és això el que ve a continuació.

Aquestes terribles dades són l'aportació que el PP ha fet al conjunt de la societat en el seu any i mig de govern a través de les imposicions de reals decrets que han aconseguit empobrir, arruïnar i excloure la majoria de la població i que s'ha acarnissat especialment amb la classe treballadora, pensionistes, joves, dones i migrants

Les polítiques econòmiques i socials imposades al dictat de la Troica (UE, FMI i BCE) han generant un atac ideològic i estratègic per part d'una classe política corrupta i indigna que és indiferent al patiment que generen en les persones afectades per les seves decisions (l' 99% de la població).

Des de la CGT exigim alt i clar l'eliminació immediata de la reforma laboral, de la reforma de les pensions, de la negociació col · lectiva, la paralització dels desnonaments, la dimissió en bloc d'un govern incompetent i corrupte i el repartiment de la riquesa i el treball.


Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció