CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El PP aconsegueix 6.202.700 persones aturades gràcies a les seves reformes

Dissabte, 27 abril, 2013

La taxa d'atur s'incrementa 1,14 punts, fins al 27,16% i afecta ràcticament a totes les comunitats autònomes.

En el dia d'ahir han sortit les demolidores xifres d'atur existents a l'estat espanyol llançant 1 milió més de persones a l'atur des del començament del govern del PP i va assolir els 6.202.700, xifra històrica, demolidora i dramàtica.

Hi ha gairebé 2 milions de famílies en què cap dels seus membres treballa, hi ha 3 milions i mig d'aturats de llarga durada, la taxa d'atur entre les i els joves arriba al 57,22% i es realitza gener desnonament cada 15 minuts.
Per sectors ens trobem amb que l'ocupació disminueix en 71.400 persones en l'ocupació pública i en 251.000 en l'ocupació privat i les persones cotitzants baixen fins a les 16.364.700 persones, és a dir els que sostenen el sistema de pensions s'acosten alarmantment en nombre que els que la cobren.

A més, aquestes polítiques i alliçonaments mediàtics són l'excusa perfecta per generar el discurs de la insostenibilitat de les pensions, ie la CGT ens preguntem si és això el que ve a continuació.

Aquestes terribles dades són l'aportació que el PP ha fet al conjunt de la societat en el seu any i mig de govern a través de les imposicions de reals decrets que han aconseguit empobrir, arruïnar i excloure la majoria de la població i que s'ha acarnissat especialment amb la classe treballadora, pensionistes, joves, dones i migrants

Les polítiques econòmiques i socials imposades al dictat de la Troica (UE, FMI i BCE) han generant un atac ideològic i estratègic per part d'una classe política corrupta i indigna que és indiferent al patiment que generen en les persones afectades per les seves decisions (l' 99% de la població).

Des de la CGT exigim alt i clar l'eliminació immediata de la reforma laboral, de la reforma de les pensions, de la negociació col · lectiva, la paralització dels desnonaments, la dimissió en bloc d'un govern incompetent i corrupte i el repartiment de la riquesa i el treball.


Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT