CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Prat de Llobregat: Desallotjat el C.S.O. KOP Alta Tensió

Dijous, 29 octubre, 2009

Finalment, després de suspendre el dia 22 d'octubre el desallotjament previst del CSO KOP Alta Tensió del Prat de Llobregat, per "problemes per a garantir la seguretat", els mossos d'esquadra han iniciat el desallotjament avui 29 d'octubre a les 6:15 AM. A aquesta hora, es presentaven davant de la porta aproximadament 6 brigades mòbils d'antidisturbis dels Mossos d'esquadra, envoltant l'edifici i procedint a identificar a tota la gent que estava concentrada al voltant i segrestar diversos mòbils de la gent que estava donant suport als que resistien en el seu interior. A l'interior del CSO 5 persones s'havien encadenat com a protesta, i han estat desallotjats per la brigada mòbil conjuntament amb els bombers, identificats i fitxats, però no conduïts a comissaria. A continuació han iniciat l'enderrocament de l'edifici del CSO.

Durant tot el matí s’ha donat una primera resposta realitzant una concentració davant de l’espai i cridant en contra de la injustícia que representa aquesta actuació dels gossos del poder.

Des del KOP demanen solidaritat per a fer visible la resposta, reivindicar la necessitat d’espais alliberats i autogestionats i clamar contra la prepotència dels poderosos i dels que només saben exercir la raó de la força contra la força de les nostres raons, de les nostres idees, de les nostres lluites.

Per això han convocat avui dijous una Manifestació a les 19:30 a la plaça de la vila del Prat de Llobregat (al costat de l'estació de RENFE i de les línies d'autobusos 65, 165, L10, L78 i 21).

No s’ensorren 7 anys de KOP.

Més info a Indymedia Barcelona i Kaos en la Red.