CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El proper dimarts 23 de desembre els treballadors/es d’autobusos de TMB pararan contra la reducció de servei i per un bon conveni

Dilluns, 15 desembre, 2008

D'aquí a una setmana, els treballadors/es d'autobusos de TMB faran una aturada de 11 a 16h per denunciar públicament la reducció del servei d'autobusos, que existeix des del 15 de setembre, i per exigir un bon conveni per tota la plantilla.

Després de començar a negociar el proper conveni col·lectiu el passat 6 de maig, les negociacions estan estancades i no es veu cap possibilitat d'acord. A més a més, la Direcció de TMB, a la vegada que llançava una campanya de promoció del transport públic, feia una retallada de un 7% del servei d'autobusos. Aquesta situació ha fet que durant mesos els treballadors/es denunciessin mitjançant octavetes, targetes, adhesius, cartells, etc, aquesta situació sense aconseguir que la Direcció torni a posar el servei que hauria de córrer habitualment.

Per acabar de crispar més la situació, la Direcció de TMB ha obert expedients sancionadors molt greus al President del Comitè d'empresa i al portaveu dels treballadors/es per haver denunciat el seu sindicat un cas d'abus d'autoritat.

Per tots aquests motius, el proper dimarts 23 de desembre, de 11 a 16h. els treballadors d'autobusos pararan i s'ajuntaran en Assemblea a les 13h. a Plaça Universitat, Barcelona.

Per a més informació: www.comitedescansos.blogpsot.com