CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El servei de metro de nit permetrà ampliar la jornada a 100 operaris

Divendres, 16 febrer, 2007

El servei que el metro de Barcelona prestarà les nits de dissabte a partir de l'abril s'oferirà a un centenar de treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que tenen contractes laborals reduïts de quatre hores i que fan el torn de tancament d'estacions.

El Punt - 16/02/2007 -X.M.. Barcelona.- La possibilitat d'incorporar-se a aquest nou torn nocturn, amb un contracte laboral proper a un 85% de la jornada anual de la resta de la plantilla, afectarà un centenar de treballadors que tindran l'opció d'incorporar-s'hi voluntàriament. L'acord entre el comitè d'empresa i TMB per implantar el nou servei nocturn ja ha estat signat per la major part de sindicats –UGT, CCOO, CIM i CPT– i possiblement serà ratificat per la CGT. Només el SU ha explicitat la seva oposició a l'acord.

El president del comitè de metro de TMB, Àngel González, el considera un acord «avantatjós» que permet posar fi als contractes de quatre hores. González explica que només queden pendents per a properes reunions els acords per les noves condicions de manteniment i seguretat de les estacions amb aquesta ampliació del servei, però confia que es podrà arribar al pacte amb TMB. «Per a nosaltres és important la qüestió de la seguretat d'un nou torn que funcionarà totes les nits de dissabte perquè creiem que, sobretot, els caps d'estació han de tenir garantit un servei de vigilància adequat», conclou el president del comitè.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció