CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El servei de trens a Ferrocarrils de la Generalitat aturat totalment durant 4 hores

Dilluns, 15 novembre, 2010

La jornada de lluita dels treballadors i treballadores de Ferrocarrils de la Generalitat, que avui dilluns s'ha dut a terme a totes les línies, ha aconseguit aturar el transit de trens entre les 12 i les 4 de la tarda. Aquest espai de temps, considerat a la negociació "freda" dels sindicats i la patronal al 2007, un període que no entra en horari d'hora punta, no estava subjecte a cap servei mínim i és per això que els treballadors i treballadores han fet una aturada total.

El departament de treball, per la seva banda, no havia ni indicat serveis mínims en la jornada d'avui i, a aquesta hora, tampoc per l'aturada que tindrà lloc el proper dimecres. En un clara voluntat de assenyalar els sindicats, davant els usuaris, com a responsables d'una situació, de retallades de sous, surrealista que afecta a uns treballadors de l'administració pública i a d'altres no.

Les vagues de 24 hores convocades pel comitè d'empresa van començar abans de l'estiu i s'allargaran, tan com sigui necessari per tal que el govern i l'empresa retiri la mesura discriminatòria i abusiva. Les seccions sindicals convoquen, cada setmana, vaga de 24 hores, el dilluns i el dimecres per període d'un mes.

Secretaria de Comunicació

>>> Web de la Secció Sindical de CGT FGC:

www.cgtfgc.com/