CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Servei d’Hemodinàmica Cardíaca de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona no aten urgències després de les 16h.

Dilluns, 9 gener, 2012

La CGT afirma que abans de les retallades el Servei d’Hemodinàmica Cardíaca atenia les urgències amb normalitat

El Sindicat CGT ha emès el següent comunicat al voltant de la polèmica sorgida sobre el Servei d’Hemodinàmica Cardíaca de l’Hospital Joan XXIII:

“Degut a la notícia apareguda als mitjans de comunicació per la no atenció al Sr. Felipe Rivas, amb un infart agut de miocardi, que requeria la atenció immediata per part del Servei d´Hemodinàmica Cardíaca, situat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, i davant les declaracions que ha fet la Direcció-Gerència respecte a la seva derivació a l'Hospital de Bellvitge, explicant que aquest servei sempre ha tingut el mateix horari d’atenció de 8 a 17h., volem aclarir que fins que van començar les retallades en l’àmbit sanitari, aquest servei, a partir de les 16,30h. atenia les urgències amb normalitat, doncs els professionals que hi treballen es quedaven fins acabar la feina i el pacient quedava ingressat. Evidentment se’ls pagava les hores extres que feien fora del seu horari habitual. Ara a les 16,30h. ja no es pot atendre a ningú fora que sigui un pacient programat, i totes les urgències es deriven a l'Hospital de Bellvitge de Barcelona, amb el perill que suposa el trasllat en un cas tant greu i el perjudici que causa això, tant al pacient com als familiars.

El Cap de Servei Dr. Bardají en declaracions a un diari nacional el passat dia 3, va denunciar que desenes de pacients no han arribat a temps i han sofert conseqüències.

Volem denunciar que d’aquesta manera l'Hospital Joan XXIII, s’estalvia diners en personal i en material.

Reiterar, que des de la creació d’aquesta unitat, el Cap de Servei i tot el personal, així com el nostre sindicat, han demanat l’obertura durant les 24h., en forma de guàrdies localitzades a partir de les 17h.

Cal remarcar, que per a un conegut polític de la nostra ciutat, es va obrir el servei fora de les hores indicades.

En aquest cas el Sr. Felipe Rivas no era cap “recomanat”...".

www.tottarragona.cat/ca/salut/10512-la-cgt-afirma-que-abans-de-les-retallades-el-servei-dhemodinamica-cardiaca-atenia-les-urgencies-amb-normalitat.html

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció