CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El setmanari Directa celebra quatre anys al carrer amb un concert

Dijous, 22 abril, 2010

At Versaris i Asstrio i In*Digna, banda sonora del quart aniversari de la DIRECTA.

El setmanari celebra quatre anys al carrer amb un concert protagonitzat pel hip-hop i els ritmes rebels. El concert clausura la segona edició del cicle Expressió Directa al centre cultural La Farinera del Clot.

Quatre anys posant la DIRECTA

AT VERSARIS i ASSTRIO + IN*DIGNA

Divendres 30 d’abril, 22h

Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes 837, Barcelona

El centre cultural la Farinera del Clot acull el proper divendres 30 d’abril un concert per celebrar el quart aniversari del setmanari DIRECTA. El recital estarà protagonitzat pel hip-hop i els ritmes rebels i comptarà amb l’actuació dels grups At Versaris i Asstrio, que presentaran el seu espectacle conjunt de fusió de rap i jazz-rock, ‘Per principis elegants’, i del grup de hip-hop orgànic In*Digna. El recital és el darrer concert del segon cicle de músiques crítiques EXPRESSIÓ DIRECTA, que organitza el propi setmanari conjuntament amb la Farinera del Clot. La nit acabarà amb una sessió rumbera i festiva a càrrec de PD El Capità, tot un clàssic dels aniversaris de la DIRECTA.

At Versaris i Asstrio presentaran a l’escenari de la Farinera l’espectacle ‘Per principis elegants’, producte de les successives trobades fortuïtes que han tingut a dalt dels escenaris. De fet, la idea de realitzar un espectacle conjunt d’ambdues bandes va acabar de consolidar-se l’any passat en el marc del primer cicle EXPRESSIÓ DIRECTA, en què els dos grups van compartir escenari puntualment. Ara ho faran presentant un espectacle 100% explosiu, en què Asstrio posa la seva excel·lència musical al servei de les rimes d’At Versaris i el combo de rap de Sants i Sabadell ataca noves rimes damunt de les trepidants bases d’Asstrio.

La nit també comptarà amb la participació del grup d’el Bruc In*Digna, una de les joves bandes que despunten en el panorama del hip-hop. En el seu cas, una proposta desenfadada i burleta que barreja bases electròniques amb sonoritats acústiques i que ha tingut la seva plasmació en dues maquetes, Els marrecs t’espien vol. 1 i 2. Ara la banda ja té enllestit el seu primer disc i n’avançarà uns quants temes a l’EXPRESSIÓ DIRECTA.

La DIRECTA és un setmanari d’informació crítica que vol difondre l’activitat dels moviments socials a l’hora que aposta per un periodisme d’investigació i denúncia. Des de la seva aparició el 23 d’abril de 2007, ha publicat més de 180 números de forma ininterrompuda i ha esdevingut una referència de la informació crítica als Països Catalans. El gener de 2010, la DIRECTA va fusionar-se amb la històrica revista ILLACRUA, sumant esforços en un projecte conjunt que busca consolidar-se i que té en les subscripcions –més de 1.200– el seu principal puntal.

www.myspace.com/expressiodirecta