CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El SFF-CGT convoca una concentració a l’estació de Tarragona el 22 de setembre contra els plans privatitzadors d’Adif i Renfe-Operadora

Dimecres, 21 setembre, 2011

DELEGATS DE CGT ES CONCENTRARAN A L'ESTACIÓ DE TARRAGONA

El dijous 22 de setembre a les 11.00 hores, està previst que representants i afiliats de CGT es CONCENTRIN en l'estació de Tarragona. Amb aquestes mobilitzacions CGT vol mostrar el seu rebuig als plans privatizadors i segregadors, tant de Renfe-Operadora com d'Adif, que posaran en perill els llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors.

Els motius principals que ens duen a plantejar-nos aquestes mobilitzacions i que ens tenen realment preocupats, doncs incideixen i qüestionen el nostre futur, són els següents:

• LA PRIVATITZACIÓ I SEGREGACIÓ DE MERCADERIES.

• TRANSFERÈNCIES DE RODALIES I MITJANA DISTÀNCIA DE CATALUNYA.

• TRASPÀS DEL CANAL DE VENDA DE BITLLETS.

• CONVENI COL·LECTIU D'ADIF I RENFE-OPERADORA.

En cas de no obtenir respostes positives a les nostres reivindicacions, CGT està disposada a convocar les vagues que es confirmin en el nostre pròxim Ple de Seccions que se celebrarà el dia 28 de setembre. Aprofitarem per a atendre als mitjans de comunicació en aquest tancament i explicar i ampliar àmpliament els motius pels quals CGT, ha decidit en solitari, lluitar contra aquests plans d'aquestes empreses públiques.

Secció Sindical de Tarragona del SFF-CGT