CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El sindicalisme alternatiu i els moviments socials de València es reuniran dilluns per a preparar noves mobilitzacions després del 29-S

Diumenge, 7 novembre, 2010

La reunió, convocada per CGT-PV, tindrà lloc el dilluns 8 de novembre a les 19h en els locals sindicals de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 23, al costat del Col·legi Major Luis Vives). Aquesta trobada respon a la necessitat de continuar mobilitzant-se contra la Reforma Laboral en vigor i la reforma prevista del sistema públic de pensions, entre altres retallades de drets laborals i socials

L'èxit del 29-S ha significat un punt d'inflexió en la lluita sindical i social. Mentre el sindicalisme oficial ha optat per seguir el camí de la negociació per a retrocedir en els drets dels treballadors, el sindicalisme alternatiu i els moviments socials estan disposats a unir forces per a aconseguir canvis en les polítiques governamentals i empresarials.

Així, dilluns que ve 8 de novembre a les 19h, es celebrarà en els locals sindicals de la Universitat de València una reunió a la qual han sigut cridats sindicats alternatius, col·lectius socials, associacions de veïns, partits, etc. per a acordar conjuntament una gran mobilització a la fi de mes.

La CGT, sindicat que ha promogut la trobada seguint els acords presos a nivell estatal per la Confederació, està "per la mobilització sostinguda i creixent, sense descartar cap mesura (fins i tot noves vagues i mobilitzacions d'àmbit europeu)" tenint en compte, així mateix, que "en aquests moments no n'hi ha cap sector social que no veja amenaçats els seus drets" per les mesures que "els governs seguidors del capitalisme salvatge van a seguir aprovant" si no hi ha contestació social.

Gabinet de Premsa CGT-PV

València, 5 novembre 2010