CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El sindicat CGT denuncia que l’empresa CLECE “es nega a negociar” després de vuit dies de vaga de les treballadores

Dilluns, 12 març, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Les treballadores de la neteja de l'empresa CLECE de Girona que donen servei a l'Ajuntament, a l'Hospital Josep Trueta i a altres centres de la ciutat continuen el seu vuitè dia de vaga. El sindicat ha criticat que l'empresa no s'"hagi assegut a negociar" i reprotxen al consistori gironí que deixés claus dels centres als treballadors que segons ells van contractar "il·legalment".

GIRONA, 12/03/2007 15:13 (EUROPA PRESS).- El responsable del sector de la neteja del sindicat CGT, Salvador Aranda, ha criticat l'empresa perquè "no vol negociar amb els treballadors" i els ha recriminat que "com l'únic que fan és contractar treballadors il·legalment per substituir els vaguistes amb l'objectiu de fer més precària l'ocupació i pagar salaris més barats".

A més Aranda ha denunciat que l'Ajuntament de Girona "va donar còpies de les claus dels centres, els col·legis i els pavellons" als treballadors contractats per mantenir les instal·lacions netes i ha considerat l'equip de govern del consistori "còmplices" de CLECE.

Aquest matí un grup de treballadores s'ha manifestat davant de la seu de l'empresa, més tard davant de l'Ajuntament i finalment davant de l'Hospital Josep Trueta. La intenció del sindicat és continuar amb la vaga de manera indefinida tot i que han recordat que "ells són els primers que tenen la intenció d'arribar a un acord" perquè acabi el conflicte.

Segons Salvador Aranda el seguiment de la vaga ha estat d'un 85% de les 170 treballadors que CLECE té a Girona. Les treballadores fa quatre mesos que intenten negociar amb els empresaris perquè els incrementin el salari que en aquests moments no superen els 720 euros mensuals.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció