CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El sindicat francès SUD-Solidaires recolza la vaga del 27 de gener convocada per la CGT

Dijous, 20 gener, 2011

Als companys i companyes de la CGT:

L’Union Syndicale Solidaires ha tingut coneixement de la vostra crida a la Vaga General el 27 de gener i amb aquest motiu vol deixar testimoni de la seva solidaritat amb aquesta acció.

Recolzem la vostra lluita perquè és justa: cal ja d'una vegada acabar amb les escandaloses desigualtats, amb l'acumulació cada dia més gran de riquesses en mans d'uns pocs, en tant que la majoria de la població continua essent explotada.

Recolzem la vostra lluita que és la de tots els treballadors: contra la crisi creada pel sistema capitalista cal que unim les nostres lluites i les nostres resistències per tal de vèncer.

Les vagues que s'han organitzat a nombrosos punts d'Europa en aquests últims mesos, així com els moviments socials a Tunísia i Algèria, ens mostren que el sindicalisme autònom, combatiu, sense dependències, és una eina útil per als treballadors i necessària per a la seva autoemancipació.

Junt amb d'altres forces sindicals europees, la Union Syndicale Solidaires va promoure "la Crida de Paris" amb l'objectiu concret de reforçar aquest sinidcalisme internacionalista, sense exclusivitats.

Benvolguts companys, us desitgem un gran èxit a la vostra vaga del 27-E i quedem a la vostra disposició per a qualsevol iniciativa amb la que hi poguessim contribuir de la nostra banda i, especialment, en tot el que fa referència a les necessàries accions internacionals comunes.

Union syndicale Solidaires

www.solidaires.org

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció