CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El tancament de quatre nous llits a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona deixa la unitat de semicrítics i coronària al 50%

Dijous, 18 agost, 2011

El secretari general de la secció de la CGT a l'Hospital Joan XXIII, Agustí Aragonès, ha denunciat aquest dimarts el tancament de quatre nous llits de la unitat de semicrítics i coronària de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Aragonès, que ha recordat que aquesta mateixa unitat ja va perdre quatre llits al mes de maig, ha dit que després d'aquest tancament el centre ha deixat una de les unitats de referència de tota la demarcació al 50%. Des dels sindicats han explicat que la gerència de l'hospital ha justificat el tancament d'aquests llits assegurant que aquests estan vuits i que tornaran a estar disponibles en cas que sigui necessari. Des del maig, el centre sanitari ha perdut uns 55 llits.

Els sindicats han insistit un cop més en la importància d'aquesta unitat ja que està destinada a aquells malalts que, tot i haver deixat la Unitat de Cures Intensives (UCI), necessiten més atenció que els que ja estan a planta. El propi Aragonès ha titllat aquest tancament d'''absurd i irresponsable''.

Davant de l'anunci d'aquesta nova retallada al centre sanitari, Aragonès ha anunciat un nou encadenament al hall del complex sanitari el dimarts 30 d'agost. Amb tot, el sindicalista ha dit que espera que no hagin noves retallades al centre.

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=18303